aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο πιο δυνατό όπλο του Απόλλωνα…

Το πιο δυνατό όπλο του Απόλλωνα…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν υπάρχουν εύκολα και απλά παιχνίδια και οι κυανόλευκοι θα επιδιώξουν να μην ξαναπέσουν στην παγίδα της ήττας, όπως έγινε με τον ΑΠΟΕΛ. Οι στόχοι από την αρχή ήταν υψηλοί και τίποτε δεν έχει αλλάξει. Τόσο στον θεσμό του πρωταθλήματος, όσο και σε αυτό του κυπέλλου θα κτυπήσουν τα ρέστα τους.

Το πιο δυνατό όπλο της ομάδας είναι το έμψυχο δυναμικό της. Μπορούν και θέλουν οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, μόνο που θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους ανοικτά. Η νίκη επί της Δόξας, ήλθε σχετικά εύκολα, όμως υπήρξαν και στιγμές αδράνειας και χρειάστηκε η ετοιμότητα και οι αποκρούσεις του Βάλε για να μη γίνει η ζημιά. Οι επιτυχίες είναι υπόθεση όλων και το έχουν καλά σφηνωμένο στο μυαλό τους, όλοι οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία.

Σε μια άλλη εξέλιξη, μετά από αίτημα του Οθέλλου Αθηαίνου ο εντός έδρας αγώνας του με τον Απόλλωνα για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Coca-Cola που είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, θα διεξαχθεί στο Δασάκι. Ο αγώνας αρχικά ορίστηκε να διεξαχθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και η αλλαγή γίνεται λόγω βελτιωτικών έργων στον χορτοτάπητα του γηπέδου της Ανόρθωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ