aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο πιο ανησυχητικό στη Νέα Σαλαμίνα

Το πιο ανησυχητικό στη Νέα Σαλαμίνα

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται η Νέα Σαλαμίνα μετά τον εντοπισμό 11 θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού. Ο εκπρόσωπος Τύπου των ερυθρολεύκων, Δημήτρης Λάζος, τόνισε πως αναμένονται τα αποτελέσματα τόσο από αυτούς που βρέθηκαν θετικοί στον ιό όσο και από αυτούς που βρέθηκαν αρνητικοί.

Όσο για την αλυσίδα μετάδοσης, ήταν κατηγορηματικός ότι δεν είναι δουλειά τους. «Δεν είναι από παίκτη που έφτασε στο νησί μας από το εξωτερικό την προηγούμενη Δευτέρα. Δεν ήρθε σε επαφή με τους παίκτες. Ήταν θετικός ναι, ήρθε σε επαφή με δύο άτομα τα οποία ήταν αρνητικά μετά από δύο τεστ. Η εστία δεν είναι από τον παίκτη και αυτό μας ανησυχεί περισσότερο», σχολίασε. «Προσπαθούμε με ψυχραιμία να χειριστούμε την κατάσταση. Υπάρχουν 11 θετικά κρούσματα. Όλοι είναι ασυμπτωματικοί. Όλων όσων βγήκαν αρνητικά, πέρασαν ξανά από τεστ και τα αναμένουμε. Το ίδιο ισχύει και για τους θετικούς. Η επαναξιολόγησή τους ήταν ξανά θετική», σχολίασε αρχικά ο εκπρόσωπος Τύπου.

Αναφερόμενες στις επόμενες κινήσεις, επισήμανε: «Θα πρέπει να γίνουν διορθώσεις στα πρωτόκολλα. Σε περίπτωση που έχεις 4 θετικούς το παιχνίδι αναβάλλεται. Εμείς έχουμε 11. Δεν γνωρίζουμε πώς θα προχωρήσουμε. Έχουμε ενημερωθεί πως πρέπει να αναστείλουμε τις προπονήσεις, το οποίο και πράξαμε. Το Υπουργείο Υγείας είναι σε επαφή με την ΚΟΠ και περιμένουμε ενημέρωση ώστε να δούμε πώς θα το χειριστούμε». Ακόμη, ο Δημήτρης Λάζος είπε ότι, «είναι δεδομένο ότι ο αγώνας με τον Ερμή θα αναβληθεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ