aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο πέτυχε μόνο η Νέα Σαλαμίνα!

Το πέτυχε μόνο η Νέα Σαλαμίνα!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τρεις αγώνες μέσα σε μια βδομάδα στον νέο χρόνο, έδωσαν οι ομάδες. Στις 2-3 Ιανουαρίου διεξήχθη η 17η αγωνιστική, στις 5-6-7 του μήνα έγιναν οι αγώνες για την 18η αγωνιστική και το τριήμερο που μας πέρασε, 9-10-11 Ιανουαρίου διεξήχθη η 19η αγωνιστική.

Από τις 14 ομάδες του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας, μόλις μία πέτυχε το απόλυτο των βαθμών στα τρία πρώτα ματς στο 2021. Ποια; Η Νέα Σαλαμίνα! Η ομάδα της Αμμοχώστου που στα τελευταία πέντε ματς μετρά τέσσερις σερί νίκες ενώ προηγήθηκε η ισοπαλία με την ΑΕΛ, κάνει πορεία πρωταθλητισμού τις τελευταίες βδομάδες.

Οι ερυθρόλευκοι, εκεί που βρίσκονταν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, έκαναν αυτό το σερί και βρίσκονται προ της εισόδου της εξάδας! Μόλις ένα βαθμό πίσω από τη Δόξα που βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Στα τρία τελευταία ματς, τα πρώτα στο 2021, η ομάδα του Σάββα Δαμιανού νίκησε κατά σειρά τις Δόξα (4-3), Ερμή (2-1) και Πάφος FC (2-0).

Μετά το σοκ με τα μαζεμένα κρούσματα κορωνοϊού, που επηρέασαν αφάνταστα την ομάδα, η Νέα Σαλαμίνα επανήλθε δυναμικά και επιβεβαιώνει με τις εμφανίσεις της ότι, έχει την ποιότητα για να «χτυπήσει» θέση στην εξάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ