aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο περιβάλλον του Ρονάλντο διαψεύδει ότι η Γιουβέντους τον πρότεινε στην Μπαρτσελόνα

Το περιβάλλον του Ρονάλντο διαψεύδει ότι η Γιουβέντους τον πρότεινε στην Μπαρτσελόνα

«Όλα είναι ψέματα» υποστήριξε άνθρωπος του περιβάλλοντος του Κριστιάνο Ρονάλντο για το σενάριο που θέλει την Γιουβέντους να ψάχνει τρόπο να τον… ξεφορτωθεί, προσφέροντας τον μέχρι και στην Μπαρτσελόνα.

Το περιβάλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο έσπευσε να…. απενεργοποιήσει την «βόμβα» που έριξε ο δημοσιογράφος Γκιγέμ Μπαλαγκέ, σύμφωνα με τον οποίο η Γιουβέντους ψάχνει να απαλλαγεί από το βαρύ συμβόλαιο του 35χρονου Πορτογάλου και τον πρόσφερε ακόμα και στην… Μπαρτσελόνα!

«Όλα είναι ψέματα» υποστήριξε άνθρωπος του περιβάλλοντος του «CR7» στην μαδριλένικη εφημερίδα «AS» και τον δημοσιογράφο Μάνου Σάινθ, ο οποίος έχει πολύ καλή επαφή με τον μάνατζερ του Κριστιάνο, Ζόρζε Μέντες.

Σύμφωνα με την εν λόγω πηγή, ο Κριστιάνο θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Γιουβέντους (λήγει το 2022), με την οποία φιλοδοξεί να κατακτήσει το έκτο Champions League της καριέρας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ