aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«To πάθος των νεαρών παικτών και το sold out που πλησιάζει»

«To πάθος των νεαρών παικτών και το sold out που πλησιάζει»

Μιλώντας στον Active, ο αντιπρόεδρος της εταιρείας του Απόλλωνα Φάνος Κιννής, αναφέρθηκε στους νεαρούς παίκτες της ομάδας οι οποίοι αγωνίστηκαν προχθές απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, καθώς και στον τελικό κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης ενάντια στους γαλαζοκίτρινους. Διαβάστε πιο κάτω τις πιο σημαντικές αναφορές του.

«Διαχρονικά δίνουμε την ευκαιρία σε δικά μας παιδιά και κάποιοι από αυτούς θα αποδείξουν και στη νέα σεζόν πόσο καλοί είναι όταν θα τους δοθεί ξανά ευκαιρία. Πρόκειται για παίκτες που είναι Απολλωνίστες από πολύ μικροί ηλικία, πόσω μάλλον όταν τους δίνεται η ευκαιρία να παίξουν στην ανδρική ομάδα που είναι και το όνειρό τους. Είχαν πάθος απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και έδειξαν πως μπορούμε να στηριχτούμε πάνω τους μελλοντικά».

Όσον αφορά στα εισιτήρια του τελικού και στους τραυματίες είπε: «Έμειναν μερικές εκατοντάδες εισιτήρια και είμαστε πολύ κοντά στο sold out σήμερα η αύριο. Έμειναν 200-300 εισιτήρια. Έχουμε μία προπόνηση σήμερα και θα δούμε σε τι κατάσταση είναι τραυματίες. Υπάρχει μεγάλη βελτίωση από κάποιους. Όπως είναι τα δεδομένα θα δούμε ποιοι θα προλάβουν και ποιοι όχι. Ο στόχος μας είναι να μειωθούν στο ελάχιστο οι απουσίες. Κάναμε αγώνα δρόμου και θεωρώ πως κάποιοι θα προλάβουν τον τελικό».

Για τη βράβευση του Σωφρόνη Αυγουστή ως ο καλύτερος προπονητής της σεζόν, είπε: «Είναι πολύ μεγάλο επίτευγμα για τον ίδιο, ειδικά όταν πρόκειται για ψηφοφορία που γίνεται από τους συναδέλφους του. Δίκαια ο Σωφρόνης ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος τεχνικός. Το αξίζει σε μεγάλο βαθμό».

Καταληκτικά είπε για τον τελικό με τον ΑΠΟΕΛ: «Σίγουρα κρίνεται ένας τίτλος και δεν έχει καμία σχέση ο τελικός με το προχθεσινό παιχνίδι. Θα αγωνιστούν πολύ διαφορετικά πρόσωπα. Οι πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου είναι 50-50 και αναμένεται να είναι συναρπαστικός τελικός. Πρόκειται για 90 λεπτά στα οποία κρίνεται ένα τρόπαιο. Θα πάμε με κάθε σοβαρότητα να κατακτήσουμε το κύπελλο και να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ