aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο παρασκήνιο της μετεγγραφής του Μανθάτη στην Ανόρθωση

Το παρασκήνιο της μετεγγραφής του Μανθάτη στην Ανόρθωση

Ολυμπιακός Πειραιώς και Ανόρθωση συμφώνησαν προφορικά για την παραχώρηση του Γιώργου Μανθάτη με τη μορφή δανεισμού και αν δεν αλλάξουν στάση οι ερυθρόλευκοι τότε ο Ελλαδίτης εξτρέμ θα ντυθεί στα κυανόλευκα και θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Τιμούρ Κετσπάγια.

Η ιστοσελίδα sportime.gr, η οποία είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον της Κυρίας για τον 22χρονο εξτρέμ γράφει το παρασκήνιο της μετεγγραφής και το πως ο Μανθάτης πίεσε τον Ολυμπιακό για να πάει στην Ανόρθωση και όχι στον Πανιώνιο.

Διαβάστε επίσης: Έπεισε τον Ολυμπιακό και γίνεται «Κύριος» ο Μανθάτης

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Παρά την άρνηση που είχε ο Ολυμπιακός να τον παραχωρήσει στην Κύπρο, ο Γιώργος Μανθάτης πίεσε τους ερυθρόλευκους και καταλήγει στην Ανόρθωση.

Το Sportime είχε αποκαλύψει πρώτο σε Ελλάδα και Κύπρο τις επαφές της ομάδας της Αμμοχώστου με τους Πειραιώτες. Ο 22χρονος εξτρέμ, μάλιστα, είχε συμφωνήσει με την “Κυρία” και έμενε μόνο η απάντηση του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Tο ξεκάθαρο δείγμα του Κετσπάγια και ο πρωτοκλασάτος χαφ

Όμως, οι ερυθρόλευκοι αρχικά ήταν αρνητικοί, μιας και ήθελαν να κρατήσουν τον παίκτη στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Πανιώνιο, εκεί όπου είχε παραχωρηθεί και πέρυσι.

Από την πλευρά της η Ανόρθωση έψαχνε παίκτη στη θέση του. Όταν είδε ότι η υπόθεση με τον Μανθάτη… στράβωνε, προσέγγισε τον ΠΑΟΚ για τον Λάζαρο Λάμπρου (κάτι τέτοιο σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy δεν ισχύει, καθώς η Ανόρθωση δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για τον συγκεκριμένο παίκτη). Ωστόσο, τόσο ο “Δικέφαλος του Βορρά”, όσο και ο ίδιος ο παίκτης ήταν αρνητικοί. Ένα μήνα πριν έψαχνε ακόμη έναν Έλληνα εξτρέμ, τον Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος όμως κατέληξε στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Έτσι η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια έβαλε το θέμα του 22χρονου εξτρέμ στον «πάγο». Παρακολουθούσαν με διακριτικότητα την περίπτωσή του κι απλά περίμεναν την κατάλληλη στιγμή.

Ανέλαβε “δράση” ο Μανθάτης

Μετά απ’ όλα αυτά, ο ίδιος ο παίκτης πήρε την κατάσταση στα χέρια του, πίεσε τον Ολυμπιακό και τελικά έπεισε την ομάδα να παραχωρηθεί στην Κύπρο με τη μορφή δανεισμού. Μάλιστα, δεν θα προκύψει και κάποιο πρόβλημα στο ρόστερ, μιας και θα εγγραφεί στον κατάλογο Β’.

Λέγεται, μάλιστα, πως ο Μανθάτης θα βρίσκεται μέχρι αύριο, Τετάρτη, στην Ολλανδία, εκεί όπου η “Κυρία” πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ο Έλληνας εξτρέμ θα συναντήσει ακόμη δύο συμπατριώτες του στην κυπριακή ομάδα. Πρόκειται για τον Θοδωρή Βασιλακάκη και τον Γιώργο Γκαλίτσιο, που αποκτήθηκαν φέτος το καλοκαίρι.

Να σημειωθεί πως τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Γιώργος Μανθάτης αγωνίστηκε 18 φορές στη Super League και Κύπελλο με τον Πανιώνιο, έχοντας μία ασίστ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ