aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο παρασκήνιο γύρω από το διάδοχο της φανέλας με τον αριθμό 7 στην Ρεάλ

Το παρασκήνιο γύρω από το διάδοχο της φανέλας με τον αριθμό 7 στην Ρεάλ

Το παρασκήνιο γύρω από τη φανέλα της Ρεάλ με τον αριθμό 7 – η οποία έμεινε “ορφανή” μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο για τη Γιουβέντους – αποκάλυψε η εκπομπή “El Partidazo de COPE”.

Η διοίκηση των “μερένγκες” πρότεινε στον Μάρκο Ασένσιο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ν΄αφήσει τον αριθμό 20 και να πάρει τη φανέλα με τον αριθμό 7. Ο 22χρονος Ισπανός διεθνής μεσοεπιθετικός, ωστόσο, αρνήθηκε για αδιευκρίνιστους λόγους και διατήρησε τη φανέλα που είχε.

Έτσι, η αναζήτηση συνεχίστηκε και η λύση βρέθηκε στο πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας, Μαριάνο. Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη (29/8) η Ρεάλ ανακοίνωσε την επαναγορά του από τη Λιόν αντί 33.000.000 ευρώ.

Ο 25χρονος επιθετικός, προϊόν των ακαδημιών των πρωταθλητών Ευρώπης, είχε πωληθεί το καλοκαίρι του 2017 για 8.000.000 ευρώ στους “γκόν”, αφού δεν θα έβρισκε χρόνο συμμετοχής από τον Ζινεντίν Ζιντάν. Προσαρμόστηκε αμέσως, έκανε καταπληκτική σεζόν, σημείωσε 18 γκολ στο πρωτάθλημα και μοίρασε 5 ασίστ, με συνέπεια να εκτοξεύσει τις μετοχές του και να επιστρέψει στη Μαδρίτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ