aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο παράδειγμα των Τιάγκο-Τζολοβάρτ-Μαργκάσα και η άγνοια για Πουρσαϊτίδη

Το παράδειγμα των Τιάγκο-Τζολοβάρτ-Μαργκάσα και η άγνοια για Πουρσαϊτίδη

Για την πορεία της Νέας Σαλαμίνας αλλά και το αν τέθηκε θέμα Πουρσαϊτίδη μίλησε (Super Sport FM 104.0) μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων, Θουκής Θουκυδίδης. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, η ομάδα της Αμμοχώστου δεν έχει σταθεροποιηθεί ακόμη ώστε να πρωταγωνιστεί, ενώ ανέφερε πως δεν τέθηκε θέμα προπονητή μετά την ήττα από τον Εθνικό.

Αναλυτικά τα σχετικά αποσπάσματα:

Για την μέχρι τώρα πορεία της Νέας Σαλαμίνας στη νέα σεζόν: «Υπάρχει εμπιστοσύνη. Νιώθω πως η ομάδα θα ανακάμψει, έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές. Ήρθαν παίκτες που νομίζω πως απλά δεν έχουν εγκλιματιστεί. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως παρόλη τη καλή περσινή σεζόν, δεν έφτασε ακόμη στο επίπεδο που να μπορούμε να απαιτούμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε στην πρώτη εξάδα. Η Νέα Σαλαμίνα, έχει δρόμο ακόμα για να σταθεροποιηθεί εκεί που πρέπει. Ο προϋπολογισμός παραμένει χαμηλός, παρόλο που ψήλωσε λίγο. Έφυγε ο Τζολοβάρτ, ο Μαργκάσα και ο Τιάγκο. Γιατί; Βρήκαν καλύτερα συμβόλαια κτλπ. Αν ήμασταν σε θέση να τους παραχωρήσουμε καλύτερα συμβόλαια, οι παίκτες θα ήταν στην ομάδα και φέτος. Να μην θεωρούμε πως η περσινή σεζόν θα είχε και συνέχεια, παρόλο που είναι στόχος. Ήρθαν κάποιοι που δεν προσαρμόστηκαν, και δημιουργήθηκαν προβλήματα. Ο Φουστάρ τραυματίστηκε που είναι βασική μονάδα. Όλα αυτά δημιούργησαν όλα αυτά. Ο περισσότερος κόσμος το καταλαβαίνει. Αν δούμε τα γκολ που δεχθήκαμε, ήταν από λάθος της αμυντικής μας γραμμής».

Για το αν τέθηκε θέμα Πουρσαϊτίδη: «Διερωτώμαι πως δημιουργήθηκε θέμα Πουρσαϊτίδη. Ίσως να βγήκε στην επιφάνεια μετά από σχετική δήλωση του προπονητή. Του μιλήσαμε, δεν έγινε κάτι, κουβεντιάσαμε. Δεν τέθηκε όμως θέμα απομάκρυνσης. Στη συζήτηση ψάξαμε λίγο το θέμα, αυτό που προέχει είναι οι παίκτες να εκτιμήσουν τη θέση τους. Τους σεβόμαστε και τους εμπιστευόμαστε. Είναι θέμα χρόνου να ανακάμψει η ομάδα».

Για τη διαιτησία: «Νομίζω πέρσι η διαιτησία πήγε πολύ καλά, δεν είχαμε παρατράγουδα. Σαν Νέα Σαλαμίνα δεν είχαμε παράπονα. Ούτε φέτος έχουμε μέχρι στιγμής. Αντιλαμβάνονται ότι τώρα συμβαίνουν κάποια πράγματα, δεν θα ασχοληθώ με διαιτησίες άλλων αγώνων. Έχω εμπιστοσύνη στην διαιτησία, είμαι σίγουρος πως ο κ. Κούμας θα προχωρήσει σε ανάλογες ενέργειες. Να τους δώσουμε ένα περιθώριο, υπάρχουν νέοι προπονητές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ