aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο παλεύει ξανά για Λαβόρδε!

Το παλεύει ξανά για Λαβόρδε!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αποφασισμένος να κάνει την Ανόρθωση ξανά ισχυρή και διεκδικήτρια του τίτλου, παρουσιάζεται ο πρόεδρος Αντρέας Παντελή. Ο διοικητικός ηγέτης της «Κυρίας» είναι διατεθειμένος να βάλει λίγο πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πείσει τον Ρικάρδο Λαβόρδε να φορέσει εκ νέου τη φανέλα της ομάδας με την οποία γνώρισε στιγμές δόξας. Παραλλήλως, περιμένει και από τον ίδιο τον Κολομβιανό να υποχωρήσει από τις αρχικές του απαιτήσεις που ανέρχονταν στις 400.000 ευρώ ετησίως.

Ο ποδοσφαιριστής παρουσιάζεται πιο διαλλακτικός σε σχέση με το ξεκίνημα των επαφών και αυτό είναι κάτι που αφήνει κάποια αισιόδοξα μηνύματα. Βέβαια, η περίπτωσή του παραμένει εξαιρετικά δύσκολη.

Όσον αφορά στον Γκιουρίς, η διοίκηση προσπαθεί να μαζέψει το ποσό των 100.000 ευρώ που απαιτεί η Όρενμπουργκ και να επιστρέψει ο Σλοβάκος στράικερ στις προπονήσεις της «Κυρίας». Από χθες, ο Γκιουρίς βρίσκεται στην Αυστρία με τη ρωσική ομάδα, κάτι που έγινε περισσότερο για διαδικαστικούς λόγους. Όλα δείχνουν ότι είναι θέμα ημερών να τελειώσει θετικά το σίριαλ.

Εν τω μεταξύ, η Ανόρθωση ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπέκα Μικελτάντζε για τον επόμενο χρόνο. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Ανόρθωση ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Γεωργιανό μεσοεπιθετικό, Μπέκα Μικελτάντζε, διάρκειας ενός έτους. Πρόκειται για 20χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στη Ρουστάβι, με την οποία πέτυχε 3 γκολ σε 13 συμμετοχές ενώ τη σεζόν 2016-17, φορώντας τη φανέλα της Ντιναμό Τιφλίδας, σκόραρε 16 φορές σε 39 συμμετοχές. Καλωσορίζουμε τον Μπέκα Μικελτάντζε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε μια όσο το δυνατό πιο παραγωγική σεζόν». Πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί και η ανανέωση συμβολαίου του Σισέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ