aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο παλεύει για τον Μάικλ Λιντλ

Το παλεύει για τον Μάικλ Λιντλ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Για την απόκτηση του Αυστριακού μέσου Μάικλ Λιντλ φαίνεται να παλεύει η Ανόρθωση τις τελευταίες μέρες. Είναι γνωστό ότι η περίπτωση του Νίκολα Μίτροβιτς έχει μπει στο «ψυγείο», με την Ανόρθωση να προσπαθεί να βρει κάτι πολύ καλύτερο για να ενισχύσει τη μεσαία της γραμμή.

Το όνομα λοιπόν που απασχολεί και για το οποίο γίνονται επαφές είναι αυτό του Μάικλ Λιντλ. Πρόκειται για 31χρονο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή ως «δεκάρι» αλλά και «οκτάρι». Την τελευταία διετία αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας με τη Μόναχο 1860, η οποία έχει υποβιβαστεί στην τρίτη κατηγορία. Αν και μέσος έχει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα, μιας και έχει πετύχει πάνω από 100 γκολ στην πλούσια καριέρα του.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε με την Κάπφενμπεργκ στην οποία αγωνίστηκε για έξι χρόνια σημειώνοντας 36 γκολ σε 159 συμμετοχές. Ακολούθως φόρεσε τη φανέλα της ΦΚ Αούστρια για τρία χρόνια (81 συμμετοχές και 10 γκολ) και στη συνέχεια της Βόλφσμπεργκερ, όπου σε 1,5 χρόνο πέτυχε 20 γκολ σε 57 συμμετοχές. Τον Ιανουάριο του 2014 πήρε μετεγγραφή για τη γερμανική Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Στη Γερμανία έκανε καλές σεζόν αφού σε 1,5 χρόνο είχε πετύχει 11 γκολ σε 52 εμφανίσεις και ακολούθως πήρε μετεγγραφή στη Μόναχο 1860 στην οποία βρίσκεται την τελευταία διετία. Την περσινή σεζόν, σε 28 ματς σκόραρε 8 τέρματα. Τα στατιστικά του είναι εξαιρετικά. Είναι ένας παίκτης που δίχως αμφιβολία έχει τα φόντα να αποτελέσει ένα εξαιρετικό γρανάζι για τη μεσαία γραμμή, αν αποκτηθεί. Είναι σπεσιαλίστας στις εκτελέσεις πέναλτι αλλά και των στατικών φάσεων, έχει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα και ηγετικά χαρακτηριστικά.

Η περίπτωση του Λιντλ δεν είναι εύκολη, αλλά στην Ανόρθωση κάνουν ό,τι μπορούν για να ολοκληρώσουν μία τέτοια μετεγγραφή. Ο Λέβι δεν το σκέφτηκε πολύ μέχρι να ανάψει το πράσινο φως, μιας και ο παίκτης δείχνει να είναι μία πολύ καλή και ελκυστική περίπτωση. Το γεγονός ότι η Ανόρθωση στράφηκε στην περίπτωση του Λιντλ ίσως «φωτογραφίζει» την παρουσία προβλημάτων στις διαπραγματεύσεις με τον Σάντος.

Το σίγουρο είναι ότι η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία κάνουν ό,τι μπορούν για να αρχίσει να συμπληρώνεται το ρόστερ, μιας και από αύριο ξεκινά η προετοιμασία της Ανόρθωσης. Η ανοικτή για τον κόσμο προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την 1η Ιουλίου, ημέρα Σάββατο. Εκτιμάται ότι μέχρι τότε θα υπάρξουν αρκετές ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν το ρόστερ. Με κάποιες περιπτώσεις η διοίκηση είναι πολύ κοντά, όμως δεν πρόκειται να προβεί σε ανακοινώσεις αν δεν πέσουν πρώτα οι υπογραφές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ