aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο όνειρο περνά από τη Βιέννη…

Το όνειρο περνά από τη Βιέννη…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ΑΕΛ δεν το «καθάρισε» νωρίς το ματς με την Προγκρέ και στο τέλος τα βρήκε μπαστούνια. Ωστόσο, αυτό που λένε στην ομάδα της Λεμεσού είναι: τέλος καλό, όλα καλά και έχουν ήδη στρέψει την προσοχή τους στον πρώτο αγώνα με την Αούστρια στη Βιέννη.

Πάντως, στην ΑΕΛ καρδιοχτύπησαν όταν στο 83’ ο Φρανσουά έφερε το ματς στα ίσα, ισοφαρίζοντας με το γκολ του Φιντέλις. Ο Λαφράνς είχε τη λύση και το γκολ στο 88’ επέφερε την πλήρη ηρεμία στην ομάδα και τον κόσμο της. Ο Γάλλος λύτρωσε τους συμπαίκτες του και έγινε ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΛ στην Ευρώπη με τρία γκολ!

Αποδείχθηκαν σωστές οι τοποθετήσεις του Μπρούνο Μπαλταζάρ πως η ΑΕΛ θα είχε απέναντί της μια καλή ομάδα. Τα πράγματα έγιναν πιο πολύπλοκα και από τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ΑΕΛ, κάτι που προκάλεσε και μουρμουρητά από τον κόσμο.

Σε μία εβδομάδα θα έχει απέναντί της στη Βιέννη την Αούστρια και για να ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να βρεθεί σε καλύτερη κατάσταση. Ο Μπαλταζάρ στις δηλώσεις του παραδέχθηκε πως δεν έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από αυτά που είδε, όμως το δικαιολόγησε, σημειώνοντας πως βρίσκονται στην αρχή της περιόδου. Αποδείχθηκε πως η επιτυχία της Προγκρέ επί της Ρέιντζερς δεν ήταν τυχαία, όμως η ΑΕΛ έκανε τη δουλειά της και με τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες στην Ευρώπη έγραψε ιστορία!

Το γεγονός ότι δυσκολεύτηκε να επιβληθεί μπορεί και να της βγει σε καλό, καθώς θα δουλέψουν όλοι για να παρουσιαστούν πιο σοβαροί και συγκεντρωμένοι στη Βιέννη.
Εξάλλου, η ΑΕΛ ανακοίνωσε τη δρομολόγηση ναυλωμένης πτήσης για τον αγώνα της ομάδας με την Αούστρια. Για περισσότερες πληροφορίες στο 25875588. Η ΟΥΕΦΑ ενημέρωσε ότι ο αγώνας στο «Ερνστ Χάπελ» θα αρχίσει στις 22:05.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ