aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο «όλα ΟΚ» του Μίνιο και ο… θαυματουργός γιατρός! (pics)

Το «όλα ΟΚ» του Μίνιο και ο… θαυματουργός γιατρός! (pics)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Η χειρουργική επέμβαση του Ρουβέν Μίνιο ολοκληρώθηκε με επιτυχία όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος μέσω Instagram αναρτώντας τη φωτογραφία που βλέπετε. «Σήμερα αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή. Η επέμβαση ήταν επιτυχής και θέλω να ευχαριστήσω τον Δρ. Ραμόν Κούγκατ και την ομάδα του γι’ αυτή την εξαιρετική δουλειά», έγραψε ο Καταλανός κίπερ.

Παρακάτω, θα σας αναφέρουμε κάποια πράγματα για τον Δρ. Κουγκάτ, ο οποίος γιάτρεψε κι άλλους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που μετέβησαν στην Βαρκελώνη για χειρουργική επέμβαση, αλλά και τον Φερνάντο Καβενάγκι πέρυσι, όπως και αστέρες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Είναι ο χειρούργος που εμπιστεύεται η Μπαρσελόνα. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, οι Τσάβι, Ινιέστα, Πουγιόλ, Φάμπρεγας, Ετό, Τόρες, Σίλβα και Βίγια είναι ορισμένοι που έγιναν καλά στα χέρια του Δρ. Κούγκατ στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά και ο Πεπ Γκουαρδιόλα παλαιότερα όταν αγωνιζόταν στην Μπαρσελόνα.

Όλα αυτά αναφέρονται και σε δημοσίευμα της καταλανικής «Mundo Deportivo», στο οποίο αναφέρεται επίσης πως στα χέρια του Δρ. Κούγκατ έγιναν καλά τόσο ο Κόμπε Μπράιαν (από τους κορυφαίους παίκτες του NBA) και ο Ράφα Ναδάλ (από τους κορυφαίος τενίστες).

Αριστερά στη φωτογραφία ο Δρ. Κούγκατ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ