aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο «όχι» στις €80.000 και η πιθανή αντιπρόταση

Το «όχι» στις €80.000 και η πιθανή αντιπρόταση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Ίσμαελ Γκονσάλβες έχει καταθέσει η Χαρτς στη διοίκηση της Ανόρθωσης όπως έγινε γνωστό χθες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση των Σκωτσέζων ανέρχεται κοντά στις 80.000 ευρώ. Ποσό που δεν ικανοποίησε την Ανόρθωση, γι’ αυτό και έχει γίνει αντιπρόταση.

Η «Κυρία» ήλθε σε επαφές με τη Χαρτς, ωστόσο οι Σκοτσέζοι πιθανολογείται πως ίσως να… κάνουν πίσω, όμως, οριστικές εξελίξεις αναμένονται σύντομα. Ο Γκονσάλβες είναι θετικός στο να μετακομίσει στο πρωτάθλημα της Σκωτίας καθώς θεωρεί ότι μπορεί να έχει καλύτερη ανέλιξη, όμως θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά η Ανόρθωση ώστε να μπορέσει να βρει τον αντικαταστάτη του μέσα στα χρονικά περιθώρια που απομένουν πριν εκπνεύσει η μετεγγραφική περίοδος.

Σε περίπτωση που ο Γκονσάλβες πωληθεί τότε η Ανόρθωση θα αποκτήσει πιθανότατα ακραίο επιθετικό και δεν θα κάνει κίνηση για κεντρικό αμυντικό. Ο Λέβι, με την απόκτηση του Μίτροβιτς πιθανόν να έχει στο μυαλό του τη χρησιμοποίηση του Σιβού ή και του Βίκτορ στο κέντρο της άμυνας. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν σε περίπτωση που μετακινηθεί ο «Ίσμα» στη Χαρτς, φέρνοντας χρήμα στο ταμείο της Ανόρθωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ