aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο ντέρμπι βάφτηκε «μπιανκονέρο»

Το ντέρμπι βάφτηκε «μπιανκονέρο»

Το ποιος είναι αφεντικό στο Τορίνο έδειξε η Γιουβέντους!

Παρότι δεν ήταν καλύτερη και ούτε έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, η Μεγάλη Κυρία κατάφερε να πάρει το τοπικό ντέρμπι με την Τορίνο (0-1) και να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μοναδικός σκόρερ που έγιρε την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του Μαουρίτσιο Σάρι ο Ματάις Ντε Λιχτ με κοντινό σουτ μετά το γύρισμα του Μπονούτσι, με τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό να κάνει ακόμη ένα χέρι εντός περιοχής στο 11ο λεπτό με την παράβαση αυτή τη φορά να μην δίνεται από τον διαιτητή.

Το χέρι του Ντε Λιχτ:

Κάπως έτσι, η Γιουβέντους κατάφερε να περάσει από την έδρα της Τορίνο, η οποία είχε πολύ καλό πρόσωπο μετά από καιρό αλλά δεν πήρε ξανά ούτε βαθμό και παραμένει πολύ χαμηλά στη βαθμολογία και στο δεύτερο μισό του ταμπλό! Μάλιστα, η γκρανάτα πάλεψε μέχρι το φινάλε και ο Τζάτζα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 94’ με το γκολ να μην μετράει για φάουλ και το 1-0 υπέρ της Γιουβέντους να παραμένει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ