aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο ντέρμπι, ο κόσμος και η αυτοπεποίθηση (video)

Το ντέρμπι, ο κόσμος και η αυτοπεποίθηση (video)

Τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σε ένα μεγάλο παιχνίδι την ΑΕΛ στο AEK Αρένα (Σάββατο 16/09, 20:00). O προπονητής των κιτρινοπράσινων, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, καθώς και ο Χέφελ έκαναν δηλώσεις για το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής.

«Είναι ένα ωραίο παιχνίδι. Είναι ένα ντέρμπι, σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο υψηλής ποιότητας ομάδες. Ξέρουμε πόσο δύσκολο θα είναι, θα πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να δώσουμε το 100%, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση γιατί χρειαζόματε τους τρεις βαθμούς. Eίναι μία καλή ευκαιρία να συνεχίσουμε την πορεία μας με ακόμη μία νίκη. Είναι ένα νέο παιχνίδι στην έδρα μας, που είναι πολύ σημαντικό για μας ότι αγωνιζόμαστε μπροστά στον κόσμο μας. Γνωρίζουμε την ατμόσφαιρα που μπορεί να δημιουργηθεί, ειδικότερα μετά από αυτό που είδαμε και στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, το πόσο πολύ στηρίζει ο κόσμος την ομάδα, πόσο πολύ πιο δυνατοί νιώθουν οι ποδοσφαιριστές όταν τους σπρώχνει ο κόσμος. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, πολύ καλή ευκαιρία για να συνεχίσουμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και τα καλά συναισθήματα που έχουμε αυτή την στιγμή στην ομάδα», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό. Νομίζω ότι μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Την προηγούμενη Δευτέρα κάναμε καλό παιχνίδι κόντρα στον Ερμή και πάμε με αυτοπεποίθηση σε αυτό που ακολουθεί με αντίπαλο την ΑΕΛ. Ο αντίπαλος είναι πολύ καλή ομάδα, έκαναν καλά παιχνίδια στην Ευρώπη, αλλά και κόντρα στην ομάδα μας την περσινή σεζόν. Με τον κόσμο να μας υποστηρίζει μπορούμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε την νίκη», δήλωσε ο Ολλανδός μέσος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ