aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο νεότερο στην προσπάθεια απόκτησης του Αγκάνοβιτς

Το νεότερο στην προσπάθεια απόκτησης του Αγκάνοβιτς

Η ΑΕΛ πήρε Ζαρκίνιο Αντόνια για την επίθεση και Μπόρις Γκοντάλ για την άμυνα, ενώ κινείται για ακόμη έναν ακραίο επιθετικό (που να μπορεί να προσφέρει και ως «»δεκάρι»), τον οποίο σύντομα θα ανακοινώσει.

Είναι γνωστό πως εδώ και λίγο καιρό, ότι ο Ντούσαν Κέρκεζ είχε ενδιαφερθεί για τον Άντναν Αγκάνοβιτς (φωτό), που είχε έλθει τον Ιανουάριο του 2016 στην ΑΕΛ μαζί με τον Αρκάδιους Πίεχ. Αποχωρώντας λίγους μήνες μετά που ανέλαβε ο Πάμπος Χριστοδούλου, ο Αγκάνοβιτς πήρε μετεγγραφή στη Στεάουα Βουκουρεστίου, με την οποία κατέγραψε εννέα συμμετοχές και δύο γκολ.

Ακολούθως, τον επόμενο 1,5 χρόνο και ώς το περασμένο Καλοκαίρι, ήταν στη Λάρισα, με την οποία κατέγραψε 36 συμμετοχές και δύο τέρματα. Στην τουρκική Αλτάι, στην οποία ανήκει αλλά τέθηκε εκτός πλάνου, ο Αγκάνοβιτς κατέγραψε 17 συμμετοχές μέχρι τον Δεκέμβριο στο πρωτάθλημα β’ κατηγορίας, σημειώνοντας ένα γκολ.

Διαβάστε επίσης: Έβαλε στο στόχαστρο τον Άντναν Αγκάνοβιτς

Για να μπορέσει η ΑΕΛ να διεκδικήσει με αξιώσεις την απόκτηση του 31χρονου Κροάτη, θα χρειαστεί να μείνει ελεύθερος από την τουρκική ομάδα, η οποία αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και ψάχνει τρόπο να απεμπλακεί από υψηλά συμβόλαια για τα δεδομένα της. Αν δεν τα βρουν οι γαλαζοκίτρινοι με τον Αγκάνοβιτς -εφόσον μείνει ελεύθερος-, υπάρχουν άλλες επιλογές για τον Ντούσαν Κέρκεζ. Πάντως, νεότερη πληροφόρηση αναφέρει πως είναι θέμα χρόνου Αλτάι και Αγκάνοβιτς να βρουν την κοινή συνισταμένη και να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Από εκεί και πέρα, στην ακίδα του στόχου βρίσκεται η επόμενη αντίπαλός τους που είναι η Αλκή. Οι απουσίες (Αντάμοβιτς-Ζντραφκόσκι) που θα έχει ο τεχνικός της ΑΕΛ, τον υποχρεώνουν να ανακατέψει καλά την τράπουλα για να βρει τις επιλογές και να παρουσιαστεί με το καλύτερο δυνατό πρόσωπο η ομάδα του στη Λάρνακα, στο ματς της ερχόμενης Δευτέρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ