aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο νέο ξεκίνημα που ψάχνει…

Το νέο ξεκίνημα που ψάχνει…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μετά τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής η Νέα Σαλαμίνα βυθίστηκε ακόμη περισσότερο. Οπισθοχώρησε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις έξι βαθμούς. Οι αριθμοί, στην προκειμένη περίπτωση λένε την αλήθεια. Μόλις 6 γκολ ενεργητικό και το πιο τραγικό, 22 γκολ παθητικό. Με τέτοια νούμερα δεν πας πουθενά. Η Νέα Σαλαμίνα επιβάλλεται άμεσα να βελτιώσει την αμυντική συμπεριφορά της αφού δέχεται με τεράστια ευκολία γκολ. Και για να γίνει αυτό θα πρέπει να δώσουν λύση όλοι οι ποδοσφαιριστές, δεν είναι δουλειά μόνο των αμυντικών. Το πρόβλημα «φωνάζει» και απομένει μέσα από τη δουλειά στις προπονήσεις να δοθεί λύση.

Με την Ομόνοια, η παρουσία της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο ήταν θετική, κι αν δεν ερχόταν η ισοφάριση της αντιπάλου άμεσα, τότε ίσως να μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Πάνω στην εικόνα του πρώτου 25λεπτου κυρίως θα πρέπει να «χτίσει» η Νέα Σαλαμίνα εάν θέλει να ανακάμψει άμεσα και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολο, όπως όλα, όμως η αντίδραση είναι επιβεβλημένη. Η ομάδα του Πουρσαϊτίδη θα πρέπει να ψάξει το νέο ξεκίνημα και το προσεχές παιχνίδι, έστω κι αν είναι εκτός έδρας, φαντάζει ιδανικό για κάτι τέτοιο. Ο Ολυμπιακός αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, όμως για τη Νέα Σαλαμίνα όπως έχουν δημιουργηθεί νωρίς τα βαθμολογικά δεδομένα ο στόχος της νίκς είναι αδιαπραγμάτευτος.

Η τεχνική ηγεσία των ερυθρολεύκων είχε άλλη μια ευκαιρία χθες να συγκεντρώσει στοιχεία για το παιχνίδι του Ολυμπιακού, που έπαιξε εκτός έδρας με την ΑΕΛ, ώστε να ετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται το πλάνο για το ματς της Κυριακής στο Μακάρειο. Δεν υπολογίζεται ο Ρόκε που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ