aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο νέο τρέιλερ για τον Άλεξ Χάντερ σοκάρει! (vid)

Το νέο τρέιλερ για τον Άλεξ Χάντερ σοκάρει! (vid)

Το ταξίδι του Άλεξ Χάντερ συνεχίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η EA Sports στα πλαίσια της Games com 2018 έδωσε στη δημοσιότητα ένα ολόφρεσκο τρέιλερ για το story mode του FIFA 19.

Ο λόγος για το The Journey Champions: που συνεχίζει την ιστορία του πρωταγωνιστή Άλεξ Χάντερ, αφότου μετακομίζει στα μεγάλα σαλόνια του ισπανικού πρωταθλήματος και προσπαθεί να προσαρμοστεί στις τεράστιες απαιτήσεις του να είσαι ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης. Φέτος υπάρχουν τρεις διαφορετικές ιστορίες να ειπωθούν, καθώς προστίθενται ως χαρακτήρες η αδερφή του, Κιμ Χάντερ, που παίζει στο γυναικείο MLS των ΗΠΑ και ο Ντάνι Γουίλιαμς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η επιλογή είναι δική σας για το εάν θα κυνηγήσετε το τρόπαιο του UEFA Champions League ή θα κατακτήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών του 2019 στα γήπεδα της Γαλλίας. Το φινάλε του The Journey αναμένεται συναρπαστικό για τους ποδοσφαιρόφιλους, όπως θα δείτε κάποιες στιγμές στο τρέιλερ.

Τo FIFA 19 αναμένεται από αρκετούς με ανυπομονησία στα PC, Xbox One, PS4 και Nintendo Switch στις 29 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το βίντεο:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ