aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο νέο αστέρι της Ανόρθωσης

Το νέο αστέρι της Ανόρθωσης

TOY ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Στην Ανόρθωση τα πλείστα πράγματα που έχουμε να θυμόμαστε τη φετινή χρονιά, προκαλούν θλίψη και απογοήτευση. Για τους σωστούς λόγους όμως μπορούμε να κρατήσουμε στη μνήμη μας το νέο της αστέρι. Τον Μιχάλη Ιωάννου, που τα έφερε έτσι η μοίρα ώστε να αποδείξει πως μπορεί να είναι περισσότερο ωφέλιμος από αρκετούς άλλους συμπαίκτες του με παχυλά συμβόλαια. Ο 19χρονος μέσος μόλις πήρε την ευκαιρία που του έδωσε ο προπονητής του φρόντισε να δείξει πως διαθέτει πρώτα απ’ όλα καλή τεχνική και αντίληψη του παιχνιδιού. Στοιχεία που χρειάζεται ένας μέσος.

Με άριστες μεταβιβάσεις, τσαμπουκά στις μονομαχίες και ηρεμία στο παιχνίδι του κέρδισε την εκτίμηση των φίλων της Ανόρθωσης με την πρώτη. Κατέγραψε 1045 λεπτά στην πρώτη γεμάτη σεζόν προσδοκώντας να αυξήσει τα νούμερά του την επόμενη. Το ποδόσφαιρο βέβαια δεν είναι στατιστική. Μπροστά του την επόμενη χρονιά θα βρεθούν ξένοι και κοινοτικοί. Εκείνοι ως συνήθως έχουν το  προβάδισμα, ωστόσο, στα πόδια του είναι να αξιοποιήσει τις εμπειρίες που απέκτησε φέτος και να τους ξεπεράσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ