aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο «ναι» του Πουλλαΐδη και η επόμενη μέρα στην Ανόρθωση

Το «ναι» του Πουλλαΐδη και η επόμενη μέρα στην Ανόρθωση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Απάντησε θετικά ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας Χρίστος Πουλλαΐδης στις τροποποιήσεις που του έστειλε η διοίκηση του σωματείου. Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου απέστειλε στον Πουλλαΐδη τις εισηγήσεις του αναφορικά με τις τροποποιήσεις στους όρους που ο ίδιος έθεσε για να παραχωρήσει δωρεάν το 21% των μετοχών του στο σωματείο ώστε να το καταστήσει μεγαλομέτοχο τα εταιρείας και σύμφωνα με πληροφορίες η απάντησή του ήταν θετική.

Οι κυριότερες διαφοροποιήσεις είναι δύο: Η μία αφορά στην περίπτωση που βρεθεί επενδυτής για να αγοράσει το 21% των μετοχών. Ο Χρίστος Πουλλαΐδης έθεσε ως όρο να μπορεί να πουλήσει τις μετοχές του σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ενώ το σωματείο σε αντιπρόταση του ζήτησε όπως για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να τεθεί προς έγκριση ενώπιον της γενικής συνέλευσης. Η δεύτερη τροποποίηση έχει να κάνει με τα δάνεια. Δηλαδή, αν η νέα διοίκηση θελήσει να κάνει ένα δάνειο μέχρι 100.000 ευρώ να μην χρειάζεται η έγκριση του Χρίστου Πουλλαΐδη. Μόνο όταν το ποσό υπερβαίνει τις 100.000 να υπάρχει μια τέτοια δέσμευση.

Η διοίκηση αναμένεται να ανακοινώσει μάλιστα με πάσα λεπτομέρεια τους όρους της συμφωνίας μόλις οι δυο πλευρές τα βρουν σε όλα. Αξίζει να αναφερθεί ότι κάποιοι από το διοικητικό συμβούλιο λέγεται ότι ήθελαν να διακοπεί άμεσα η συμφωνία ανάμεσα σε σωματείο και εταιρεία.

Από εκεί και πέρα υπάρχει και η επόμενη μέρα και το τι θα γίνει με το θέμα του προέδρου και της διοίκησης. Το όνομα του Ανδρέα Παντελή παραμένει στο προσκήνιο. Ο ίδιος έκανε κάποιες επαφές με τον Χαράλαμπο Μανώλη. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να έχει διευθετηθεί και συνάντηση ανάμεσα στους δυο άντρες για να εξετάσουν τα νέα δεδομένα και αν υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής του πρώην προέδρου της «Κυρίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ