aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο μυστικό όπλο του Βαλβέρδε είναι ο Βερμάελεν!

Το μυστικό όπλο του Βαλβέρδε είναι ο Βερμάελεν!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στους Τόμας Βερμάελεν και όπως αποδεικνύουν τα αποτελέσματα δεν έχει βγει χαμένος. Για την ακρίβεια σε κανένα από τα παιχνίδια που το έχει κάνει αυτό. Όπως αναφέρει και το σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδα της Μπαρσελόνα ο Βέλγος μπορεί να βρίσκεται εδώ και περίπου τρία χρόνια στο ρόστερ της ομάδας ωστόσο μόνο στα τελευταία παιχνίδια με τον Βαλβέρδε έχει ξεκινήσει βασικός σε μια σειρά από παιχνίδια.

Σε αυτά η Μπαρσελόνα δεν έχει γνωρίσει καμία ήττα. Και μάλιστα σε κάποια αυτά είχε απέναντί της και αρκετά καλές ομάδες με αποκορύφωση το ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης. Συγκεκριμένα, ο Βερμάελεν έχει αγωνιστεί με τη Βαλένθια, στα δύο παιχνίδια Κυπέλλου με την Μούρθια, σε αυτό με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το Τσάμπιονς Λιγκ και τέλος στα ματς πρωταθλήματος με Βιγιαρεάλ, Λα Κορούνια και τέλος στο clasico. Μάλιστα, ακόμη και στα παιχνίδια που έχει γενικότερα αγωνιστεί η Μπάρτσα δεν έχει γνωρίσει καμία ήττα. Συνολικά 16 ματς, στα 13 εκ των οποίων οι μπλαουγκράνα νίκησαν και τα άλλα τρία έληξαν ισόπαλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ