aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο μυαλό του Απόλλωνα μόνο εκεί…

Το μυαλό του Απόλλωνα μόνο εκεί…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πρώτα ο Άρης και μετά τα υπόλοιπα. Στον Απόλλωνα, ξέρουν πως τα δύο ντέρμπι που ακολουθούν με τον ΑΠΟΕΛ είναι πολύ σημαντικά, ωστόσο το μυαλό τους δεν τρέχει πιο μακριά από το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη. Ο αντίπαλός τους καίγεται για βαθμούς και ο Σωφρόνης Αυγουστή γνωρίζει πολύ καλά, πόσες φορές ο Άρης στο παρελθόν «έστησε πόδι» και έκανε τη ζημιά στην ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Στην πρίζα για μία προσθήκη

Κόντρα στην Ομόνοια, οι κυανόλευκοι πραγματοποίησαν μια εμφάνιση, όσο αρκούσε για να τους δώσει τη νίκη. Ήταν η δεύτερη νίκη μέσα στο 2018, μετά από αυτή στο «Στέλιος Κυριακίδης» επί της Πάφου, χαρίζοντάς τους τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία και επιβεβαιώνοντας τη σοβαρότητα που διακατέχει τη φετινή ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Η χαρά, η ευχαριστία κι η υπόσχεση του Γιούστε! (vid)

Η πυξίδα του Απόλλωνα, δείχνει μόνο προς την πλευρά του τίτλου και εκεί στοχεύει, όμως υπάρχει αρκετός δρόμος και θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια, για να φτάσει εκεί που θέλει. Προς το παρόν είναι δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή, όμως στα τρία παιχνίδια, που έρχονται, με Άρη αύριο και ΑΠΟΕΛ, πρώτα στο ΓΣΠ και μετά στο Τσίρειο, θα κτυπήσει τα ρέστα του. Είναι παιχνίδια που πιθανό να φέρουν αλλαγές στον βαθμολογικό πίνακα, μπορεί όμως και να διατηρήσουν την κατάσταση στα ίδια σημερινά επίπεδα.

Διαβάστε επίσης: Οι αριθμοί «φωνάζουν» γιατί βρίσκεται στα ψηλά

Γιατί ακόμη και όταν διεξαχθούν οι τρεις πιο πάνω αγώνες, ο Απόλλων θα έχει να δώσει άλλα δεκαέξι μέχρι τη λήξη της σεζόν. Συνεπώς όλα θα φανούν και θα αποδειχθούν σε βάθος χρόνου. Προς το παρόν ο τεχνικός της ομάδας της Λεμεσού ετοιμάζει τα πλάνα του για το αυριανό παιχνίδι, με τους Άλαν και Μαρτίνες να βρίσκονται στη διάθεσή του. Οι δύο τους δεν είχαν δικαίωμα να αγωνιστούν με την Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: Αήττητος, ποιοτικός και δυσκολοκατάβλητος

Από την άλλη εξακολουθεί να πονάει και να ακολουθεί θεραπευτική αγωγή ο Βασιλείου, που κτύπησε στο γόνατο, στο ματς με την Ανόρθωση. Ο Ντα Σίλβα, που αγωνίστηκε με την Ομόνοια, αν και επηρεασμένος από την ίωση που τον ταλαιπώρησε είναι καλύτερα και θα ξεκινήσει από την αρχή. Υπάρχει το δίλημμα στην επιθετική γραμμή, καθώς οι ΜάγκλΙτσα, Σελάγια, Παπουλής, Γιάκολις, Σκέμπρι και Σαρδινέρο, διεκδικούν με τις ίδιες πιθανότητες τη συμμετοχή τους στο αρχικό σχήμα.

Διαβάστε επίσης: Μια πεντάδα παίρνει άριστα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ