aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο μυαλό στην Πάφο με επιθετικές βλέψεις

Το μυαλό στην Πάφο με επιθετικές βλέψεις

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Από σήμερα θα έχει και πάλι (σχεδόν) όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του ο Μπρούνο Μπαλταζάρ, για να ετοιμάσει την ομάδα του για το παιχνίδι με την Πάφος FC. Θα απουσιάσει ο Κέβιν Λαφράνς, ο οποίος επιστρέφει αύριο από το μακρινό του ταξίδι, καθώς βρισκόταν στην Ιαπωνία για το φιλικό της Αϊτής. To παιχνίδι Ιαπωνία-Αϊτή τέλειωσε 3-3, με τον Λαφράνς να πετυχαίνει ένα από τα τρία γκολ της ομάδας του. Λογικά ο στόπερ των γαλαζοκίτρινων θα προλάβει μόνο δύο προπονήσεις, Παρασκευής και Σαββάτου.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ θα παρουσιάσει την ομάδα του με μοναδικό στόχο τη νίκη, αφού άλλο αποτέλεσμα θα είναι υποχώρηση, κάτι που δεν θέλουν με τίποτα να σκέφτονται στην ομάδα της Λεμεσού. Αποδείχθηκε μέσα από τις μέχρι τώρα αναμετρήσεις πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και γι’ αυτό έχει τονίσει στους ποδοσφαιριστές του πως θα πρέπει να είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει δείξει καλά στοιχεία.

Ο Μπαλταζάρ σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του με το 4-4-2. Αν αρχίσει τον αγώνα με δύο επιθετικούς, αυτοί θα είναι οι Ντε Λεόνσο και Σάσι. Στα άκρα κινούνται δύο από τους Αλνταΐρ, Μέσκα και Μπενίτεθ, χωρίς να αποκλείεται και η χρησιμοποίηση του Μάριου Ηλία. Οι ασκήσεις τακτικής που εφάρμοσε πιο έντονα στις τελευταίες προπονήσεις ο τεχνικός της ΑΕΛ είχαν ως στόχο να παρουσιαστεί η ΑΕΛ πιο ομαδική και να βγάλει αυτοματισμούς.

Θα χρειαστεί να τροφοδοτηθούν περισσότερο οι Ντε Λεόνσο και Σάσι, όμως θα πρέπει και οι μέσοι και οι ακραίοι επιθετικοί να γεμίζουν την αντίπαλη περιοχή. Η ενεργοποίηση ακόμη και των ακραίων αμυντικών μπορεί να φέρει καλύτερα αποτελέσματα. Ο Αϊρόσα με τον Αβραάμ μπορούν να προσθέσουν επιθετικό πνεύμα και το απέδειξαν σε προηγούμενα ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ