aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο μήνυμα του Κετσπάγια σε συνεργάτες και ατζέντηδες για τις μετεγγραφές

Το μήνυμα του Κετσπάγια σε συνεργάτες και ατζέντηδες για τις μετεγγραφές

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές και καλές… μετεγγραφές. Κάπως έτσι είναι τα δεδομένα στην Ανόρθωση, η οποία προσπαθεί να συνέλθει από τις διαδοχικές καρπαζιές της τελευταίας περιόδου. Το κλίμα ήταν και παραμένει βαρύ και καταβάλλεται προσπάθεια να βελτιωθεί στο διάστημα μέχρι την επόμενη αγωνιστική. Ταυτόχρονα εντατικοποιούνται οι προσπάθειες για την άμεση ενίσχυση, αφού διά στόματος Τιμούρ Κετσπάγια, τα ελλείμματα είναι μεγάλα κι έγιναν ακόμη μεγαλύτερα στην αναμέτρηση κόντρα στην Ομόνοια. «Αυτό το παιχνίδι μάς έδειξε πως θέλουμε παίκτες που να κάνουν τη διαφορά», είπε χαρακτηριστικά ο Γεωργιανός τεχνικός, ενώ όταν ρωτήθηκε για τις θέσεις που ψάχνει για ενίσχυση, είπε: «Σε όλες τις θέσεις χρειαζόμαστε παίκτες για να κάνουν τη διαφορά»!

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Στο «ραντάρ» του Τιμούρ ο Νινούα των €850.000

Με απλά λόγια, θέλει επιπρόσθετες και ποιοτικές λύσεις και στην άμυνα και στο κέντρο και στην επίθεση. Πληροφορίες του «Goal» αναφέρουν ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει ήδη βγει στο σεργιάνι. Οι όροι εντολής προς τους συνεργάτες του και τους ατζέντηδες είναι ξεκάθαροι: «Θέλουμε παίκτες με ισχυρή προσωπικότητα». Ιδιαίτερα για τη μεσαία γραμμή, ο Γεωργιανός τεχνικός θέλει το νέο απόκτημα στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να έχει ηγετικό ρόλο για να μπορεί να δώσει ρυθμό και να «πιάσει» την ομάδα στους ώμους του.

Για την άμυνα, γράφτηκε στην Ελλάδα το όνομα του Ρισβάνη. Ο Έλληνας διεθνής θα μπορούσε να φύγει από τον Ατρόμητο, αλλά κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει αν είναι η πρώτη επιλογή του Κετσπάγια ή στη λίστα υπάρχουν κι άλλοι.

Διαβάστε επίσης: Το γράμμα των κυπριακών ομάδων στον Άη Βασίλη – Ευχές, απειλές και δώρα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ