aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο μηδέν παθητικό και η συμβολή του Βοζίνια

Το μηδέν παθητικό και η συμβολή του Βοζίνια

Το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ αποτελεί την πρώτη μεγάλη πρόκληση για την ΑΕΛ, μέχρι τη επόμενη. Από τη στιγμή που στην ΑΕΛ τέθηκαν υψηλοί στόχοι, θα πρέπει η ομάδα να έχει καλή παρουσία σε όλα τα παιχνίδια και κυρίως να παίρνει το ζητούμενο. Ο Βοζίνια και η άμυνα θα έχουν πολλή δουλειά στο αυριανό ματς και θα είναι σημαντικό για την ομάδα της Λεμεσού να διατηρήσει το μηδέν παθητικό, απέναντι σε μια ομάδα που διαθέτει επιλογές και τρόπους για να σκοράρει.

Η ΑΕΛ κέρδισε τους πρώτους δύο αγώνες στο πρωτάθλημα, με τον Άρη και τη Δόξα, με το ίδιο σκορ (1-0). Παρόλο που και στα δυο ματς ήταν καλύτερη, είχε ευκαιρίες και για μεγαλύτερο σκορ, εντούτοις χρειάστηκε σε κάποιες περιπτώσεις να λάμψει το άστρο του Τζόσιμαρ Βοζίνια. Απέναντι στον Άρη ο διεθνής τερματοφύλακας από το Πράσινο Ακρωτήρι, είχε σωτήριες επεμβάσεις με αποκορύφωμα την απόκρουση του πέναλτι. Με τη Δόξα προσέθεσε μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση, με κορυφαία απόκρουση αυτή στο 81’, πρώτα σε σουτ αντιπάλου και ακολούθως σε λανθασμένη απομάκρυνση της μπάλας με το κεφάλι από τον Ζούνιορ. Κάθε μεγάλη ομάδα χρειάζεται ένα ικανό τερματοφύλακα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ