aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο μετεγγραφικό πλάνο του Απόλλωνα, τι ζήτησαν Κονναφής-Αυγουστή

Το μετεγγραφικό πλάνο του Απόλλωνα, τι ζήτησαν Κονναφής-Αυγουστή

«Τρέχει» ο μετεγγραφικός σχεδιασμός του Απόλλωνα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Τα λάθη του παρελθόντος έχουν γίνει… μάθημα στην ομάδα της Λεμεσού, η οποία θα επιχειρήσει να «χτίσει» νέα ομάδα με αρκετά νέα αποκτήματα και στόχο να εκπληρώσει τους στόχους της οι οποίοι δεν είναι άλλοι πέρα από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι κυανόλευκοι έχουν ήδη ανακοινώσει την απόκτηση του τερματοφύλακα Ζοέλ Μολ, του αριστερού εξτρέμ Ντιέγο Αγκίρε και του αριστερού μπακ Βανσάντ Μπεσάτ, όμως έπονται κι άλλες ανακοινώσεις. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο Πανίκος Θεοδοσίου στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» στο ραδιόφωνο του ACTIVE (107.4 & 102.5), ο Κύπριος κόουτς έχει ζητήσει συγκεκριμένα στοιχεία για τους επόμενους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν.

Η εντολή του Σωφρόνη Αυγουστή είναι για τις επόμενες κινήσεις αφορούν αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό ή ποδοσφαιριστή που να αγωνίζεται ως αριστερό στόπερ, γεγονός που φανερώνει πως οι γαλάζιοι της Λεμεσού είναι σε ετοιμότητα για αντικατάσταση του Βαλεντίν Ρομπέρζ.

Έπειτα, θα αποκτηθεί και μέσος ποδοσφαιριστής, ο οποίος θα είναι ο… παρτενέρ του Σατσέτι, με τους  Αυγουστή και Κονναφή να ψάχνουν ένα ψηλόσωμο παίκτη για τη θέση «8». Να σημειώσουμε πως ο Αρνό Τζουμ δεν έχει απαντήσει ακόμη στην πρόταση του Απόλλωνα. Όσον αφορά την γραμμή κρούσης, το ρόστερ των γαλάζιων θα ενισχυθεί με έναν ακραίο επιθετικό και με σέντερ φορ. Ο Απόλλων ψάχνει ευέλικτο παίκτη, με χαμηλό κέντρο βάρους που να μπορεί να δώσει βοήθειες και στα άκρα της επίθεσης.

Τέλος, θα αποκτηθεί άλλος ένας τερματοφύλακας κάτω των 21 ετών που θα αποτελέσει δίδυμο μαζί με τον Ζοέλ Μολ. Με αυτή την εξέλιξη, γίνεται αντιληπτό πως ο τέως κίπερ της Πάφου θα αποτελέσει τον βασικό τερματοφύλακα κάτω από τα δοκάρια του Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ