aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο μετεγγραφικό 13άρι, ο Σάλιακας και ο Δημητριάδης

Το μετεγγραφικό 13άρι, ο Σάλιακας και ο Δημητριάδης

Αφού έφτασαν στην Κύπρο προχθές ο Γιώργος Κάκκος και τα απαραίτητα χαρτιά για τον δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ, χθες έγινε το επόμενο βήμα. Το πέσιμο των υπογραφών και η ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο πλευρών για τη σεζόν 2017-18.

Έτσι, οι ερυθρόλευκοι ενέταξαν στις τάξεις τους τον 20χρονο ακραίο επιθετικό με υποσχετική, ο οποίος αποτελεί το 13ο απόκτημά τους κατά το τρέχον καλοκαίρι, ενώ οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται μία ανάσα από την απόκτηση του δεξιού φουλ μπακ Μανώλη Σάλιακα όπως αποκάλυψε χθες η ιστοσελίδα μας.

Πλέον επικεντρώνονται στην απόκτηση μέσου. Για τη θέση υπάρχει αναμονή της απάντησης του «δικέφαλου του βορρά» για το ενδεχόμενο παραχώρησης και του Τάσου Δημητριάδη (φωτό). Παραλλήλως δοκιμάζεται ο Ιβοριανός Μπεντέ Ντόναλντ Μπεντέ, ο οποίος θα λάβει μέρος στο σημερινό φιλικό με την Καρμιώτισσα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στα Πολεμίδια και θα αρχίσει στις 18:00.

Η ανάγκη για απόκτηση μέσου δημιουργήθηκε από την καθυστέρηση που παρατηρείται για την αποκατάσταση του Γιάννη Κούσουλου. Ο Κύπριος μέσος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο αριστερό γόνατο τον περασμένο Μάιο και προσπαθεί να επανέλθει σε φουλ ρυθμό εκγύμνασης. Ενώ οι αρχικές εκτιμήσεις τον ήθελαν έτοιμο πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, πιθανολογείται πως θα είναι διαθέσιμος αργότερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ