aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο μέγα πλήγμα για την ΑΕΚ και ο αντι-Τομάς

Το μέγα πλήγμα για την ΑΕΚ και ο αντι-Τομάς

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στο περίμενε βρίσκεται όλη η οικογένεια της ΑΕΚ σχετικά με τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Τζοάν Τομάς και τη χρονική διάρκεια που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Οι γιατροί της ομάδας αναμένουν να ξεφουσκώσει το πόδι του ποδοσφαιριστή για να περάσει από μαγνητικό τομογράφο, ο οποίος θα δείξει με ακρίβεια το μέγεθος του προβλήματος και αναλόγως θα εκτιμηθεί η χρονική διάρκεια που θα μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους. Οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις κάνουν λόγο για αποχή τριών μηνών, ενώ υπάρχουν και οι προβλέψεις που φέρουν τον Τομάς να χάνει ακόμη και το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Καταλανός μέσος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, τοποθετήθηκε για τον τραυματισμό του: «Δυστυχώς ήταν μια δύσκολη μέρα, θα είμαι εκτός γηπέδου για πολύ καιρό αλλά πάντα θα είμαι δίπλα στους συμπαίκτες μου και την οικογένεια της ΑΕΚ. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την στήριξη, ειδικά όλο τον κόσμο της ΑΕΚ που με κάνει από τώρα να σκέφτομαι ότι θα έχω μια καλή αποθεραπεία και να είμαι συγκεντρωμένος στο πώς θα βοηθήσω ξανά την ομάδα στο γήπεδο! Πάμε ΑΕΚ».

Το σίγουρο είναι ότι η απουσία του Τομάς κρίνεται πολύ σημαντική. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή βασικό στέλεχος εδώ και χρόνια στην ΑΕΚ, το παιχνίδι της οποίας περνούσε από τα πόδια του Ισπανού, ο οποίος έκανε τη διαφορά.

Για τον Ιδιάκεθ είναι μια μεγάλη δοκιμασία αφού καλείται να αντικαταστήσει τον Τομάς με ποδοσφαιριστή από το υφιστάμενο ρόστερ. Επίσης, αναλόγως θα γίνουν από τώρα σκέψεις από τον Ρόκα για την προσθήκη ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο στη συγκεκριμένη θέση. Στην παρούσα φάση, οι επιλογές που υπάρχουν στο ρόστερ για να καλυφθεί η απουσία του Τομάς είναι οι Ακοράν και Χαραλαμπίδης.

Αυτό θα διαφανεί στην πορεία μέσα από τις προπονήσεις αλλά και τα παιχνίδια. Αν η απουσία του Τομάς είναι πέραν των τεσσάρων μηνών δεν αποκλείεται ακόμη και να διαγραφεί από το ρόστερ τον Ιανουάριο, έτσι ώστε να «ανοίξει» μια θέση κοινοτικού. Το σίγουρο είναι ότι όλη η οικογένεια της ΑΕΚ στέκεται στο πλευρό του Τομάς και θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να επιστρέψει γερός και δυνατός το συντομότερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ