aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο Λέστερ καλωσορίζει την Ατλέτικο (video)

Το Λέστερ καλωσορίζει την Ατλέτικο (video)

Σήμερα (Τρίτη 18/4) η Λέστερ υποδέχεται στο «King Power» την Ατλέτικο Μαδρίτης, στο πλαίσιο του Champions League. Πόλη, επιχειρηματίες και φίλαθλοι ετοιμάζονται να καλωσορίσουν τους περίπου 1.300 φίλους των «ροχιμπλάνκος» και βέβαια τα χρήματα που θα ξοδέψουν κατά την παραμονή τους.

Διαψεύδοντας φήμες για το αντίθετο. Σύμφωνα με tweet – σε ιστοσελίδα της Ατλέτικο Μαδρίτης, με περισσότερους από 10.000 ακόλουθους – οι Ισπανοί δέχτηκαν απειλές από οπαδούς των «αλεπούδων», για την αυριανή παρουσία τους στο Λέστερ.

Ο πρόεδρος του επίσημου συνδέσμου φίλων της Λέστερ, Κλιφ Τζινέτα, διεύψευσε κατηγορηματικά τέτοιο ενδεχόμενο: «Αυτό είναι γελοίο. Αυτό που έχουμε είναι ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Αυτό είναι μόνο. Είναι ένα παιχνίδι. Υποστηρίξτε την ομάδα σας και να ελπίζετε να νικήσουν. Είμαστε ένα απίστευτα οικογένειακό και φιλικό club που καλωσορίζουμε τους οπαδούς της Μαδρίτης. Όλοι θέλουμε να έρθουν εδώ και να κάνουν τη βραδιά μεγάλη που θα θυμόμαστε για τους σωστούς λόγους. Για το ποδόσφαιρο».

Στο ίδιο πνεύμα κινούνται οι επιχειρηματίες της πόλης, οι οποίοι περιμένουν έσοδα από την παρουσία των «ροχιμπλάνκος». Παμπς, μπαρ, εστιατόρια, ξενοδοχεία και μαγαζιά με σουβενίρ διαφημίζουν και στα ισπανικά τις προσφορές τους. Η αστυνομία έγραψε στο tweet πληροφορίες στα ισπανικά για να βοηθήσει τους οπαδούς της Ατλέτικο.

Και ο δήμαρχος, Σερ Πήτερ Σούλσμπι, ανέφερε: «Σίγουρα απολαμβάνουμε την παρουσία μας μας στο Champions League και στοχεύουμε να δώσουμε στους οπαδούς της Ατλέτικο Μαδρίτης ένα θερμό καλωσόρισμα επόμενη Τρίτη. Ελπίζω ότι θα αδράξουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν το ιστορικό κέντρο της πόλης μας και να επιστρέψουν στην πατρίδα τους με πολλές ευτυχισμένες αναμνήσεις από την επίσκεψή τους».

Ενώ, το Δημοτικό Συμβούλιο δημοσίευσε ένα βίντεο στα ισπανικά που τους καλωσορίζει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ