aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Το λένε ξεκάθαρα, ψήφισαν χωρίς γνώσεις, τον οδηγήσατε στην εκαθλίωση»

«Το λένε ξεκάθαρα, ψήφισαν χωρίς γνώσεις, τον οδηγήσατε στην εκαθλίωση»

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ εναντίον των δηλώσεων του Μαρίνου Σιζόπουλου για την κάρτα φιλάθλου και το γεγονός πως ψηφίστηκε αυτό το μέτρο χωρίς να υπάρχει γνώση και τεχνογνωσία για το πώς πρέπει να εφαρμοστεί αποτελεσματικά.

Αναλυτικά:

«Βλέπουμε τώρα λίγο πριν τις ευρωεκλογές διάφορα κόμματα να νοιάζονται δήθεν για την κατάσταση στον κυπριακό αθλητισμό και το θέμα του τρομονόμου. Θέλουμε να σταθούμε στις δηλώσεις Σιζόπουλου που παραδέχτηκε πως οι ίδιοι δεν έχουν την τεχνογνωσία για το πώς πρέπει να εφαρμοστεί αποτελεσματικά η κάρτα.

Δηλαδή, μας λένε ξεκάθαρα πως ψήφισαν ένα νόμο που δεν ξέρουν πως δουλεύει και που οι ειδικοί σε άλλες χώρες δεν κατάφεραν να τον εφαρμόσουν και τον θεωρούν ως αποτυχημένο. Άρα τον ψηφίσατε τότε χωρίς να έχετε ιδέα απλά για τα μάτια του κόσμου, αποδεικνύοντας την ανικανότητα όλων σας για ακόμα μια φορά. Με τέτοιες επιφανειακές προσεγγίσεις ενεργείτε για όλα τα θέματα και οδηγήσατε την κοινωνία και τον αθλητισμό στην εξαθλίωση. Το μόνο που έχει σημασία για σας είναι οι ψήφοι και το πώς θα φύγει η ευθύνη από πάνω σας με οποιοδήποτε τρόπο.

Επίσης, τώρα που κοντεύουν οι εκλογές δεν μπορούν τα κόμματα να κάνουν δηλώσεις που δεν ηχούν καλά στα αυτιά της κοινής γνώμης έτσι βάζουν μπροστά τα φερέφωνα και τους τσάτσους του συστήματος. Μετά τις γελοίες δηλώσεις του προέδρου του ΓΣΠ, βγήκε σεργιάνι στα ΜΜΕ ο γραμματέας του. Καταρχήν, να πούμε στον “κύριο” πριν κάνει προπαγάνδα και υποδείξεις, είναι καλό να πληροφορηθεί ότι στο γήπεδο του γυμναστικού συλλόγου που δηλώνει γραμματέας, πρόσφατα η Κύπρος έπαιζε με το Βέλγιο και όχι με την Πορτογαλία. Όσο για τους λόγους που αναφέρει, εκτός της κάρτας οπαδού, οι υπόλοιποι λόγοι υπάρχουν για τουλάχιστον μια δεκαετία και κάποιοι από πάντα. Άρα για τους λογικούς ανθρώπους είναι αυτονόητο για το τι ευθύνεται για τη φετινή ραγδαία μείωση των εισιτηρίων στα γήπεδα.

Έχει πέσει στην αντίληψη μας, ότι σε κάποια αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο γυναικών δεν εφαρμόζεται η κάρτα. Δεν είναι εσείς όλοι που λέτε πως είναι νόμος και δεν μπορούν να γίνονται εξαιρέσεις; Δεν τρώμε κουτόχορτο και σας λέμε ότι ένα νόμο που δεν εφαρμόζεται, που δεν δουλεύει αποτελεσματικά, που παραβιάζει ανθρώπινα δικαιώματα και δεν έχει καν ερμηνεία ξεκάθαρη, δεν μπορείς να τον τροποποιείς αλλά τον καταργείς γιατί είναι άχρηστος.

Για τον αυριανό αγώνα της ομάδας μας καλούμε τον κόσμο να δηλώσει ξανά αποχή από τα γήπεδα τους. Ο σύνδεσμος θα είναι ανοικτός για τον αγώνα. Τέλος, ευχόμαστε καλή επιτυχία στα κορίτσια της πετόσφαιρας που αγωνίζονται σε λίγο στον τελικό του κυπέλλου μετά από χρόνια.

Υ.Γ.: 13/4 επανάληψη…

Υ.Γ.2: 20/4/19 πάρτι στον Εναέριο 5 χρόνια Yellow Tribe Group.

Άμεση κατάργηση του τρομονόμου

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΕΛ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ