aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο λένε ξεκάθαρα: Δεν χρειάζονται προσθήκες

Το λένε ξεκάθαρα: Δεν χρειάζονται προσθήκες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στον Απόλλωνα λένε ξεκάθαρα πως δεν θα προχωρήσουν σε μετεγγραφές. Δεν είναι απαραίτητες, τουλάχιστον όπως διαφαίνεται στην παρούσα φάση. Το ρόστερ είναι πλήρες, ενώ θα υπάρχουν και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που επέστρεψαν από τα σοβαρά προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν τους τελευταίους μήνες. Μπορεί οι κυανόλευκοι να έχασαν προσωρινά τον Άντον Μάγκλιτσα, όμως ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει επιλογές παικτών, οι οποίοι ακόμη δεν αγωνίστηκαν ή δεν χρησιμοποιήθηκαν πολύ, αλλά πλησιάζει η επάνοδός τους.

Η πρώτη περίπτωση είναι αυτή με τον Φώτη Παπουλή, ο οποίος, λόγω του προβλήματος και της χειρουργικής επέμβασης στον αχίλλειο τένοντα, έχασε αρκετό έδαφος. Ο Ελλαδίτης επέστρεψε όμως και ο Απόλλων είναι πιο δυνατός, καθώς είναι γνωστές οι δυνατότητες, η ποιότητα και οι εμπειρίες που κουβαλά.

Την ευκαιρία του περιμένει και ο Αγγελής Αγγελή. Και αυτός ταλαιπωρήθηκε, όμως τώρα είναι εντελώς καλά και τον υπολογίζει ο προπονητής του. Μια μονάδα που μπορεί να δώσει λύσεις στο κέντρο της άμυνας. Επίσης, στον δρόμο της επιστροφής βρίσκεται και ο Κωνσταντίνος Μακρίδης. Μάλλον περί τα μέσα ή τέλη του Ιανουαρίου θα υπολογίζεται και αυτός.

Η τέταρτη περίπτωση είναι αυτή του Μιγκέλ Μπεντόγια. Ο Ισπανός ταλαιπωρήθηκε για αρκετό διάστημα με τη σπάνια ασθένεια της λοιμώδους μονοπυρήνωσης, όμως τώρα είναι καλά και μάλιστα, στο παιχνίδι με τον Εθνικό ήταν στον πάγκο. Ο Ισπανός μέσος αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 2 Απριλίου, στο παιχνίδι με την Ομόνοια. Ξεπέρασε την ασθένειά του, όμως και η επιστροφή του μπορεί να θεωρηθεί σαν μετεγγραφή για τους κυανόλευκους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ