aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο λένε και το πιστεύουν στον Απόλλωνα

Το λένε και το πιστεύουν στον Απόλλωνα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Γιάννης Πίττας κράτησε όρθιο το ανάστημα του Απόλλωνα, με το γκολ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, ο δε  Σωφρόνης Αυγουστη έριξε το σύνθημα στις δηλώσεις του, πως θα πάνε στην Δανία με στόχο το διπλό.  Ασφαλώς  και η νίκη είναι νίκη και σίγουρα καλύτερο το αποτέλεσμα από το 2-2 που πλανιόταν πάνω από το «ΑΕΚ Αρένα».

Οι κυανόλευκοι μπορούν και πιστεύουν πως θα καταφέρουν να βρεθούν για τρίτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ. «Ένας καλός Απόλλωνας στον επαναληπτικό στη Δανία μπορεί να  περάσει.  Η Μίντιλαντ ήταν όπως την  περιμέναμε, μια ομάδα καλή μεσοεπιθετικά», δήλωσε στο «Goal» ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα Μαρίνος Ευσταθίου, ο οποίος πρόσθεσε: «Το έχει δηλώσει ο προπονητής  μας ότι πάμε στη Δανία για τη νίκη. Δεν θα πάμε να διαφυλάξουμε σκορ. Για μας η εντός έδρα νίκη είναι νίκη. Οι παίκτες μας τα έδωσαν όλα. Η προσπάθεια κράτησε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα. Αυτό μας χαροποιεί, η ομάδα είχε μια σταθερότητα,  συνεχή κίνηση και δίψα για να σκοράρει».

Οι κυανόλευκοι δεν θα πάνε στο «Χέρνινγκ Αρένα» για να κλειστούν και να υπερασπιστούν το 3-2, αλλά για να κερδίσουν τους Δανούς. Οι τελευταίοι έδειξαν πως χωρίς σπουδαία απόδοση, βρίσκουν δίκτυα, όμως ο Απόλλωνας θα κτυπήσει τα ρέστα του πριν την είσοδο του στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ, ξέροντας πώς να τους αντιμετωπίσει. Είναι αδύνατο μια ομάδα να έχει πάντα ψηλά στάνταρ απόδοσης, ή να τους βγαίνουν πάντα ότι κάνουν οι ποδοσφαιριστές.

Λίγο τα λάθη, λίγο η ευστοχία του Σόρλοφ, έδωσε την ευκαιρία στην Μίντιλαντ να πετύχει δύο γκολ. Ακόμη και χωρίς πολύ μεγάλη απόδοση, αλλά με περίσσια προσπάθεια, ο Απόλλωνας νίκησε. Αυτό λέει πολλά, όμως στον επαναληπτικό οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή, πρέπει να καταθέσουν πάθος και ποιότητα, αλλά να είναι και απόλυτα συγκεντρωμένοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ