aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Το κύπελλο να έρθει και να μείνει στο Λιμάνι»

«Το κύπελλο να έρθει και να μείνει στο Λιμάνι»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα σχετικά με την εξάντληση των εισιτηρίων του τελικού, ενώ με αφορμή το χρόνο ρεκόρ που διατέθηκαν τα εισιτήρια δηλώνουν την επιτακτική ανάγκη να αποκτήσει η Λεμεσός ένα πολύ μεγαλύτερο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Απόλλωνα:

«Μακάρι να μπορούσαμε να εξυπηρετήσουμε όλο τον κόσμο. Μετά δυσκολίας εξυπηρετήσαμε τα Μέλη μας στα οποία έχουμε “υποχρέωση”. Δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλα εισιτήρια στους Συνδέσμους μας οπότε με το να μας ρωτάτε συνέχεια απλά χάνετε τον χρόνο σας!

Αντιλαμβανόμαστε την πικρία και την απογοήτευση για όλους όσους δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν ένα μαγικό χαρτάκι για το μεγάλο τελικό της 18ης Μαΐου. Ήταν δεδομένο πως αρκετές χιλιάδες θα αναγκάζονταν να δουν το παιχνίδι από την τηλεόραση.

Ήταν επίσης δεδομένο πως τα εισιτήρια θα εξαφανίζονταν τόσο σύντομα κι ας προπαγανδίζουν κάποιοι εκ Λευκωσίας εκφράζοντας την δήθεν έκπληξη τους. Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται εμφαντικά, η επιτακτική ανάγκη η Λεμεσός μας να αποκτήσει επιτέλους ένα σύγχρονο και μεγαλύτερης χωρητικότητας γήπεδο που θα μπορεί να φιλοξενήσει έναν τέτοιο τελικό με τους οπαδούς και των δύο ομάδων παρόντες. Αυτό που έχει σημασία για όλους μας από δω και πέρα είναι το Κύπελλο να έρθει και να μείνει στο Λιμάνι! Τίποτα άλλο…

Μετράμε αντίστροφα, δυναμώνουμε την ένταση, στολίζουμε την πόλη μας και συνεχίζουμε με ακόμη περισσότερο πάθος και ενθουσιασμό. Σήκωστο ξανά, για τ’ αδέρφια μας που βρίσκονται ψηλά, Απόλλων θρύλος κύπελλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ