aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο κυανόλευκο 13άρι

Το κυανόλευκο 13άρι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Το μεγαλύτερο αήττητο σερί του τρέχοντος πρωταθλήματος ανήκει στον Απόλλωνα. Την Κυριακή επικράτησε με 3-0 του Ερμή παίρνοντας το έκτο τρίποντο στη σειρά, ενώ για 13ο ματς δεν δέχτηκε την ήττα. Έχει μάλιστα την ευκαιρία απέναντι σε Αναγέννηση και Δόξα να το διευρύνει, προτού δοκιμαστεί στη δύσκολη έδρα του Εθνικού.

Οι κυανόλευκοι της Λεμεσού ηττήθηκαν για τελευταία φορά από τον Ερμή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στις 16 Οκτωβρίου. Από την 8η μέχρι την 20ή, όμως, δεν έφυγαν ηττημένοι ξανά από κανένα γήπεδο.

Το δεύτερο καλύτερο σερί μετρούν ο ΑΠΟΕΛ και η ΑΕΚ με δέκα ματς χωρίς ήττα. Οι δύο ομάδες ηττήθηκαν στην 11η αγωνιστική, αντιστοίχως από την ΑΕΛ και την ΑΕΚ. Οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας, όμως, δημιούργησαν άλλη μία σειρά αγώνων δίχως ήττα, που «τρέχει» για εννιά αγωνιστικές.

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας θα αγωνιστεί στο Δασάκι απέναντι στον Εθνικό, ενώ ακολουθεί το ντέρμπι με τη δεύτερη στη βαθμολογία ΑΕΚ. Σαφέστατα, σε αυτά τα δύο παιχνίδια θα απειληθεί το σερί του, καθώς το έργο του θα είναι σαφέστατα πιο δύσκολo από ό,τι στα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια (Αναγέννηση, Άρης, Δόξα, ΑΕΖ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ