aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο… κρυφό (βέλγικο) χαρτί του Κέρκεζ που «σκότωσε» τον ΑΠΟΕΛ

Το… κρυφό (βέλγικο) χαρτί του Κέρκεζ που «σκότωσε» τον ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

«Τι κάνεις ρε Εμαέ; Θα μας τρελάνεις!», μονολογούσαν αρκετοί φίλοι της ΑΕΛ ψες βράδυ βλέποντας τον Βέλγο επιθετικό να εντυπωσιάζει με τη παρουσία του στο γήπεδο και να δίνει στους γαλαζοκίτρινους μία τεράστια νίκη με έναν δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο ΑΠΟΕΛ (2-1).

Ο Ντούσαν Κέρκεζ… τράβηξε άσο από το μανίκι του, καθώς πέρασε τον Ριγιάντ Εμαέ στον αγωνιστικό χώρο (μπήκε στη θέση του Ιβάν Κάρλος 59’) και ο 22χρονος άσος άλλαξε όλη την επιθετική λειτουργία των Λεμεσιανών. Ο άλλοτε άσος της Σταντάρ Λιέγης έμοιαζε κάποιες στιγμές ανίκητος από την άμυνα του ΑΠΟΕΛ. Έπαιρνε τη μπάλα, την έσπαζε στα πλάγια και μαζί με τον Χουράδο σύνδεσαν απίστευτο δίδυμο μπροστά από την εστία του Μπέλετς.

Και μέσα σ’ όλα αυτά, έβαλε παγκόσμιας κλάσης γκολ και έδωσε τεράστια νίκη στους περσινούς κυπελλούχους μα και τεράστια χαρά στους φίλους της ΑΕΛ. Η σέντρα του Μεντόγεβιτς ήταν ιδανική, αλλά ο Βέλγος στράικερ έκανε απίστευτο κοντρόλ και γυριστό παγκόσμιας κλάσης, επιτυγχάνοντας ένα από τα καλύτερα γκολ του φετινού πρωταθλήματος.

Απολαύστε το γκολ του:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ