aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαTo κλειδί για τον πρώτο στόχο της Ανόρθωσης

To κλειδί για τον πρώτο στόχο της Ανόρθωσης

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Οι παράγοντες της Ανόρθωσης θεωρούν σημαντικό το επόμενο εφταήμερο σχετικά με το ενδεχόμενο απόκτησης του Ρομάν Σαλάν. Το κλειδί για να κλείσει ο πρώτος στόχος της «Μεγάλης Κυρίας» για τη θέση του τερματοφύλακα είναι να λύσει εγκαίρως το συμβόλαιό του με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Διαβάστε επίσης: Γαλλικά γάντια για την «Κυρία»

Ευχή των κυανόλευκων είναι να μείνει ελεύθερος εντός της εβδομάδας για να προχωρήσουν στην απόκτησή του. Είναι γνωστό ότι έθεσαν προτεραιότητα τη συμφωνία με τον αντικαταστάτη του Αριέλ Αρούς και ελπίζουν πως δεν θα εξελιχτεί σε σίριαλ η αναμονή για τον Γάλλο.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Σαλάν ήταν ο διακαής πόθος του Πάμπου Χριστοδούλου

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», οι οικονομικές απαιτήσεις του Σαλάν κρίθηκαν λογικές από τους διοικούντες την Ανόρθωση. Γεγονός που δημιουργεί ευοίωνη προοπτική για κατάληξη σε συμφωνία, από τη στιγμή που θα απαλλαγεί από το συμβόλαιό του με τον πορτογαλικό σύλλογο. Το οικονομικό άλλωστε αποτελεί σημαντικό λόγο που τον θέτει βασικό στόχο, πέρα από τα αγωνιστικά προσόντα του, την εμπειρία του και το βιογραφικό του, που έπεισαν τον Ρόνι Λέβι να ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του.

Διαβάστε επίσης: Νο1 στόχος της Ανόρθωσης ο Ρομάν Σαλάν

Γίνεται κατανοητό, όμως, ότι σε ενδεχόμενο που πάει μακριά η βαλίτσα αναφορικά με την απόκτηση της ελευθέρας του, ο Ανδρέας Παντελή και οι διοικητικοί συνεργάτες του θα είναι υποχρεωμένοι να αλλάξουν πλεύση. Διότι αν και το όνομα του Γάλλου είναι πιο ψηλά από κάθε άλλο στη λίστα των υποψηφίων, δεν είναι το μόνο.

Διαβάστε επίσης: Η Ανόρθωση «βλέπει» και Λάτιν τερματοφύλακα πλην του Προτό

Έτσι, σε περίπτωση που παρατραβήξει το θέμα, η ομάδα της Αμμοχώστου θα αναγκαστεί να στραφεί στο νούμερο 2. Πάντως, για την ώρα, υπάρχει αισιοδοξία ότι κάτι τέτοιο δεν θα χρειαστεί και εντός της εβδομάδας θα είναι σε θέση να κλείσει το μείζον θέμα της απόκτησης πορτιέρε. Σε πρώτο πλάνο λοιπόν, αναμένονται τα νεότερα από την πρωτεύουσα της χώρας του Βάσκο ντα Γκάμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ