aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο «κλάσικο» κρίνει το μέλλον του Λοπετέγκι

Το «κλάσικο» κρίνει το μέλλον του Λοπετέγκι

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον πρόεδρο του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, να δείχνει έτοιμος να λάβει σημαντικές αποφάσεις αναφορικά με το μέλλον του Γιουλέν Λοπετέγκι στον πάγκο της ομάδας, μετά το «ελ κλάσικο».

Η θητεία του 52χρονου προπονητή στον πάγκο της «βασίλισσας» δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς στα έντεκα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής στην σεζόν έχει ήδη καταγράψει τέσσερις ήττες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Record», η θέση του πρώην προπονητή των Πόρτο και εθνικής Ισπανίας, προς το παρόν θεωρείται ασφαλής, όμως πολλά θα κριθούν από το αποτέλεσμα του «κλάσικο», με την Μπαρτσελόνα, στις 28 Οκτωβρίου. Αυτό είναι το όριο που έχει θέσει η διοίκηση των «μερέγχες», προκειμένου να αντιστραφεί η υπάρχουσα κατάσταση.

Στο χρονικό διάστημα αυτό, η Ρεάλ έχει θεωρικά εύκολο πρόγραμμα, καθώς θα αντιμετωπίσει τη Λεβάντε για το πρωτάθλημα και την Πλζεν για τους ομίλους του UEFA Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Iσπανός τεχνικός μπορεί να κέρδισε χρόνο στον πάγκο της Ρεάλ, ωστόσο η υπομονή του μεγάλου αφεντικού του συλλόγου λιγοστεύει και περιμένει άμεσα αποτελέσματα, σε συνδυασμό με αλλαγή αγωνιστικής εικόνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ