aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο κατηγορητήριο που καταχωρήθηκε εναντίον του Γιάγκου

Το κατηγορητήριο που καταχωρήθηκε εναντίον του Γιάγκου

Όπως αποκαλύπτει σήμερα ο «Φ» στο ρεπορτάζ που αφορά στις οδηγίες της Νομικής Υπηρεσίας (διαβάστε εδώ) προς την Αστυνομία για να ασκηθούν διώξεις στην πολύκροτη υπόθεση με το δελτίο υγείας του Φράνσις Ουζόχο, παραπέμπεται ενώπιον της Δικαιοσύνης, τόσο ο γιατρός και τέως αντιπρόεδρος της Ανόρθωσης Κυριακός Γιάγκου, όσο και τα δύο άλλα πρόσωπα που είχαν συλληφθεί στο πλαίσιο των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, δόθηκαν οδηγίες όπως εναντίον του κ. Γιάγκου καταχωρηθεί κατηγορητήριο που ν’ αφορά υπόθεση συνωμοσίας, παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία, πλαστογραφία, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου και εξασφάλιση εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις.

Εναντίον μιας γυναίκας υπαλλήλου του ΚΟΑ καθώς και του συζύγου της θα απαγγελθούν μόνο οι δύο πρώτες κατηγορίες, ήτοι της συνωμοσίας και της παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία. Οι δύο τελευταίοι είχαν συλληφθεί στο πλαίσιο των ανακρίσεων που διενεργούσε ομάδα του ΤΑΕ Αρχηγείου Αστυνομίας για απόκρυψη φακέλων στον ΚΟΑ που σχετίζονταν με την υπόθεση, όπως και ενός φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή ο οποίος επίσης σχετιζόταν με την υπόθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ