aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο κάθετο «όχι» για τον Χάμπο!

Το κάθετο «όχι» για τον Χάμπο!

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε το μεσημέρι στον Active 107.4&102.5 και αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Πάφος FC, τον Μπεντόγια και τη φιλολογία για τους Ζοάο Πέδρο και Χάμπο Κυριάκου.

Για το παιχνίδι με την Πάφο FC: Δύσκολο παιχνίδι, η Πάφος FC έδειξε πως είναι αξιόμαχη ομάδα. Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και πρέπει να κερδίσουμε. Σίγουρα η απόδοση μας θα κρίνει το τελικό αποτέλεσμα, όμως δεν αγωνιζόμαστε και μόνοι μας. Γνωρίζουμε τι θα αντιμετωπίσουμε αύριο στο Τσίρειο. Είναι ένα ντέρμπι που πρέπει να κερδίσουμε.

Για τον κόσμο: Υπάρχει εγρήγορση. Η ομάδα τους χρειάζεται, όμως αύριο η ώρα βολεύει τους φίλους μας και πιστεύω ότι θα έρθουν αύριο στο γήπεδο. Την ώρα της κρίσεως ο κόσμος του Απόλλωνα θα κάνει την υπέρβαση.

Για τα αγωνιστικά: Εκτός οι Μάγκλιτσα και Σακέτι. Ο Μπεντόγια θα είναι στην αποστολή και ενδεχομένως θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο Μπεντόγια κινδύνεψε με τη ζωή του, το ξεπέρασε, ευχόμαστε να μην επιστρέψει το πρόβλημα αυτό στον ποδοσφαιριστή. Είναι θέμα χρόνου να πάρει και θέση στο αρχικό σχήμα.

Για το συμβόλαιο Ζοάο Πέδρο: Δεν υπάρχει εξέλιξη επί του θέματος. Έχουμε δική μας πολίτικη και τη δημοσιοποιούμε. Θα κάνουμε οτιδήποτε για να κρατήσουμε κάθε πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή. Όσους επιθυμεί ο Σωφρόνης θα παραμείνουν στο Κολόσσι. Δεν θα κάνουμε καμία απολύτως μετεγγραφή και δεν θα επιστρέψει ο Χάμπος στην ομάδα. Πήγε εκεί να κυνηγήσει το όνειρο του και μακάρι να μην επιστρέψει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ