aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο κατάφερε κι αυτό η «λεοντόκαρδη» ΑΕΛ του Κέρκεζ

Το κατάφερε κι αυτό η «λεοντόκαρδη» ΑΕΛ του Κέρκεζ

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Όταν θέλει κάτι, το παίρνει η φετινή η ΑΕΛ έστω και με μισό-μηδέν! Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ έβγαλε ψες άλλο ένα ντέρμπι και έδειξε πως έχει μέταλλο και διαθέτει ένα συμπαγές σύνολο, ικανό για να πρωταγωνιστήσει.

Διαβάστε επίσης: Κέρκεζ: «Απολογούμαι που απάντησα σε κάποιους, είναι καλά ο Ντα Σίλβα»

Το πόσο σημαντική είναι η νίκη της επί της ΑΕΚ το γνωρίζουν και οι… πέτρες, αφού βαθμολογικά την κρατά στην πρωτοπορία, ενώ ψυχολογικά της τονώνει κι άλλο το ηθικό ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Η επιτυχία της ΑΕΛ αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς ότι πέρασε αλώβητη από την ΑΕΚ Αρένα, από ένα γήπεδο που μόλις τρεις κυπριακές ομάδες είχαν…  αποδράσει μέχρι χθες από την ημέρα λειτουργίας του.

Διαβάστε επίσης: Νέα δεδομένα στη βαθμολογία μετά το «διπλό» Ανόρθωσης και ΑΕΛ

Μετά τον Απόλλωνα (3/1/2017), λοιπόν, την Ανόρθωση (22/2/2017 /  κύπελλο) και τον ΑΠΟΕΛ (22/4/2018), ήταν η σειρά των γαλαζοκίτρινων «λεόντων» να φύγουν από μια σκληροτράχηλη έδρα με το τρίποντο στις αποσκευές τους. Η αλήθεια είναι ότι η χθεσινή εμφάνιση της ΑΕΛ δεν ήταν και η καλύτερη που έχουμε δει στη φετινή σεζόν, όμως και πάλι η ομάδα απέδειξε πως έχει καρδιά χιλίων λεόντων και τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα. Και στην τελική, αυτά είναι που έχουν σημασία.

Διαβάστε επίσης: ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ στην Αρένα και «ΣΙΔΗΡΑ ΚΥΡΙΑ»

Ο Χουράδο ήταν ο σκόρερ και πάλι για την ΑΕΛ, ο οποίος έφτασε στα έξι γκολ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και είναι το πρώτο «κανόνι» της ομάδας του. Η χθεσινή ήταν η έβδομη νίκη στη φετινή σεζόν για το συγκρότημα του Κέρκεζ που έφθασε τους 22 βαθμούς σε 8 αγώνες, ξέφυγε στο +6 από τις ομάδες που ακολουθούν και παραμένει αήττητη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ