aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαTo… κανόνι γεμίζει για να οπλίσει ξανά!

To… κανόνι γεμίζει για να οπλίσει ξανά!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα θα αποτελέσει το τελευταίο κατά το οποίο ο Ιβάν Τρισκόφσκι θα είναι εκτός λόγω της τιμωρίας που του επιβλήθηκε. Επομένως, για τα επόμενα παιχνίδια μέχρι το φινάλε ο διεθνής Σκοπιανός θα είναι στη διάθεση του προπονητή του και σίγουρα θα αποτελέσει δυνατό όπλο στην τελική ευθεία.

Το σημαντικό βέβαια τη δεδομένη στιγμή είναι να μπορέσει η ΑΕΚ να κερδίσει τον Απόλλωνα και να είναι μέσα στο κόλπο της κατάκτησης του τίτλου. Ενόψει του αγώνα με την ομάδα της Λεμεσού δεν υπολογίζεται ο Λαμπάν που συμπλήρωσε κάρτες, ενώ στα ευχάριστα είναι η επιστροφή του Χέφελ που εξέτισε την τιμωρία του.

Είναι άγνωστο τι θα πράξει στη μεσαία γραμμή ο Ιδιάκεθ, καθώς αν ρίξει τον Χέφελ βασικό είναι πολύ πιθανόν να αφήσει τον Τομάς στον πάγκο. Χθες η τεχνική ηγεσία είχε δώσει ρεπό ξεκούρασης στους ποδοσφαιριστές και από σήμερα η ομάδα μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ