aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο… ιντερ-Σίτι «πάτησε» και την Τότεναμ! (video)

Το… ιντερ-Σίτι «πάτησε» και την Τότεναμ! (video)

Χωρίς αντίπαλο η Μάντσεστερ Σίτι! Η ομάδα του Γκουαρντιόλα πάει με… σπασμένα φρένα στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς δεν συνάντησε αντίσταση ούτε από την Τότεναμ, την οποία συνέτριψε 4-1 και έτσι έφτασε τις 16 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Από ένα τέρμα οι Γκουντογκάν-Ντε Μπρόινε και δύο από τον Στέρλινγκ για τους «πολίτες», που και είχαν χαμένο πέναλτι με τον Ζέσους στο 75′, ενώ για τα «σπιρούνια» ο Έρικσεν πέτυχε το γκολ της… τιμής.

Από νωρίς πήρε τον έλεγχο του ματς η Σίτι, με τον Γκουντογκάν να τη βάζει μπροστά στο σκορ στο 14ο λεπτό. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι «πολίτες» έχαναν ευκαιρίες, αλλά δεν διεύρυναν το προβάδισμά τους, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, η Τότεναμ είχε την κατοχή μέχρι το 60’, αλλά χωρίς ουσία. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η ομάδα του Γκουαρντιόλα πήρε ξανά τα ηνία του παιχνιδιού, με τον Ντε Μπρόινε να διπλασιάζει το προβάδισμά της στο 70’ και να ξεκινήσει την… καταιγίδα.

Αρχικά, στο 75’ έχασε πέναλτι ο Ζέσους με την μπάλα να χτυπά στο δεξί το δοκάρι του Γιορίς, ενώ στην επαναφορά ο Στέρλινγκ αστόχησε σε κενό τέρμα! Ωστόσο, αυτή η φάση πείσμωσε τον διεθνή μέσο, ο οποίος απάντησε στο 80’ και στο 90’, κάνοντας το 4-0! Το μόνο που άλλαξε στο τέλος, ήταν το γκολ της… τιμής στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Έρικσεν, με το οποίο διαμορφώθηκε στο τελικό 4-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ