aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο ηγετικό μήνυμα του Κριστιάνο για... ευρωπαϊκή κούπα

Το ηγετικό μήνυμα του Κριστιάνο για… ευρωπαϊκή κούπα

Τις περασμένες δυο αγωνιστικές περιόδους οι «μπιανκονέρι» δεν κατάφεραν να κάνουν την πορεία που θα ήθελαν στο Champions League και επέστρεφαν… νωρίς στο σπίτι τους έχοντας υποστεί αποκλεισμούς.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γνωρίζει πολύ καλά ότι άπαντες στο Τορίνο έχουν προσδοκίες από εκείνον και θέλουν να τους βοηθήσει να βιώσουν μια μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία. Γι’ αυτό και έστειλε το ηγετικό του μήνυμα μέσω social media ενόψει και του πρώτου αγώνα με την Πόρτο στους «16», γράφοντας:

«Αυτό είναι το πραγματικό Champions League. Η νοκ-άουτ φάση. Σαν να ξεκινάει μια νέα διοργάνωση από εδώ και πέρα και σε κάθε ματς να μετράει η παραμικρή λεπτομέρεια. Τα τελευταία χρόνια σταματούσαμε πιο νωρίς απ’ όσο θα θέλαμε, όμως κάθε χρόνο βάζουμε υψηλότερους στόχους και η φετινή χρονιά δεν είναι καθόλου διαφορετική.

Την Τετάρτη έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα και εύχομαι να είναι το πρώτο βήμα της πορείας μας μέχρι τον τελικό. Με σεβασμό προς τον αντίπαλο, φιλοδοξία για τη νίκη και 100% συγκέντρωση στο στόχο μας. Πάμε παιδιά, Fino Alla Fine»!

This is what Champions League is all about: the knockout rounds. It’s almost as if another competition starts from this…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ