aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Το γκολ του Πίττα στη Λάρνακα…»

«Το γκολ του Πίττα στη Λάρνακα…»

Πανευτυχής μα και συγκινημένος παρουσιάστηκε ο πρόεδρος της εταιρείας του Απόλλωνα Νίκος Κίρζης, μετά την τεράστια πρόκριση που πέτυχαν οι κυανόλευκοι σε βάρος της Μίντιλαντ με αποτέλεσμα να εξασφαλίσουν συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

«Ήταν συγκλονιστικό παιχνίδι, ειδικά στο β’ ημίχρονο που παίξαμε καλύτερα. Τρίτη φορά στα τελευταία πέντε χρόνια να συμμετέχεις σε ομίλους είναι εξαιρετικό. Ειδικά για τους παίκτες και τον προπονητή. Το αξίζαμε. Φαίνεται ότι το γκολ του Πίττα στη Λάρνακα ήταν καθοριστικό και με την εξαιρετική εμφάνιση σήμερα στο β’ ημίχρονο τα καταφέραμε», είπε ανάμεσα σε άλλα.

«Όλα ξεκινούν από τον προπονητή και τους παίκτες. Μεταφέρουν την πίστη στον κόσμο και τα κατάφεραν. Νομίζω της επόμενες μέρες θα συζητήσουμε για μετεγγραφικά και αν υπάρχουν ανάγκες για προβούμε σε ενίσχυση. Ευχαριστώ τον κόσμο. Η πρόκριση είναι αφιερωμένη σε όλους ειδικά σε αυτούς που ταξίδεψαν καθώς και σε έναν μεγάλο Απολλωνίστα που έφυγε από τη ζωή, τον Ρολάνδο Βιράρντι που ήθελε πολύ να δει αυτό το ματς. Του αφιερώνουμε την πρόκριση».

Από εκεί και πέρα, μίλησε και ο εκπρόσωπος Τύπου, Φανούριος Κωνσταντίνου, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: «Μετά τον ΑΠΟΕΛ, ο Απόλλωνας με τρεις προκρίσεις σε ομίλους σε πέντε χρόνια. Είναι πολύ μεγάλη η ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλους, τους παίκτες, στο τίμ. Αφιερωμένη η επιτυχία σε όσους βρίσκονται στον ουρανό. Πρέπει οπωσδήποτε να παρουσιαστούμε σοβαροί στο πρωτάθλημα. O πρώτος στόχος επιτεύχθη, τώρα επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα. Ήμασταν καλύτερη ομάδα και στα δύο ο ματς. Πετύχαμε τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Ό,τι θέλει ο προπονητής μας θα γίνει όσον αφορά στην ενίσχυση. Ευχαριστώ τη Cyta τα ΜΜΕ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ