aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο γκολ που δεν είχε στη Βιέννη

Το γκολ που δεν είχε στη Βιέννη

H αποτελεσματικότητα των επιθετικών της, θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο ώστε η ΑΕΛ να πετύχει τη νίκη – πρόκριση επί της Αούστρια. Στο πρώτο παιχνίδι ο Μπαλταζάρ είχε… διαβάσει καλά την αντίπαλό του και η ομάδα του είχε τις ευκαιρίες για το εκτός έδρας γκολ. Ωστόσο, στάθηκε άτυχη και άστοχη.

Το σημαντικό είναι να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που θα βρουν στο αυριανό ματς οι Σάσι, Μέσκα, Αρουαμπαρένα ή όποιος άλλος βρεθεί απέναντι στην εστία των Αυστριακών. Με βάση την εικόνα του πρώτου αγώνα, η άμυνα της Αούστρια είναι ευάλωτη. Έχει αδυναμίες, τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτεί η ΑΕΛ και να πάρει το αποτέλεσμα. Και πριν το παιχνίδι στη Βιέννη, είχε λεχθεί πως η αντίπαλος της ΑΕΛ δεν αποτελεί το μεγάλο φόβητρο. Δεν παύει όμως να είναι μια ποιοτική ομάδα, η οποία μπορεί να κάνει τη ζημιά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει στο μυαλό του το πλάνο με το οποίο η ομάδα του θα ψάξει το νικηφόρο αποτέλεσμα για να περάσει στην επόμενη φάση. Θα χρειαστεί δύναμη, καθαρό μυαλό αλλά και εξυπνάδα, σ’ ένα παιχνίδι που παρομοιάζεται ως το σημαντικότερο της σεζόν μέχρι το επόμενο. Και η ΑΕΛ δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία και να πάει ένα βήμα παρακάτω στην Ευρώπη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ