aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο γεγονός που προβληματίζει...

Το γεγονός που προβληματίζει…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Δημήτρης Στυλιανού υποβλήθηκε χθες σε χειρουργική επέμβαση (αρθροσκόπηση), αφού υπέστη ρήξη μηνίσκου έπειτα από τραυματισμό στην προπόνηση της περασμένης Πέμπτης. Συνεπώς, η Νέα Σαλαμίνα θα μείνει για ένα χρονικό διάστημα δίχως τον δεύτερο τερματοφύλακά της, γεγονός που προβληματίζει τους παράγοντές της.

Ο κανονισμός της ΚΟΠ δίνει το δικαίωμα για αντικατάσταση κίπερ σε περίπτωση τραυματισμού (με την προϋπόθεση πως θα συμφωνήσει ο ίδιος). Ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι θα περιμένουν πρωτίστως να ακούσουν την ιατρική εκτίμηση για το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί, ώσπου να αποθεραπευτεί και να είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Αν το χρονικό διάστημα δεν θα είναι μεγάλο, θα τον περιμένουν και θα μείνουν για όσο χρειαστεί με δεύτερο τερματοφύλακα τον 19χρονο Θεόδωρο Κωνσταντίνου. Διαφορετικά, θα είναι υποχρεωμένοι να προχωρήσουν στην αντικατάσταση του Στυλιανού.

Από εκεί και πέρα, προχθές διεξήχθη το φιλικό με την Αναγέννηση, κατά το οποίο η Νέα Σαλαμίνα νίκησε με 4-2, χάρις στα τέρματα των Βοσκανινάν, Σανγκόι, Κυπριανού και Δημητρίου. Πλέον, η προσοχή θα επικεντρωθεί στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ, που θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή (19/11) στο Τσίρειο. Στις τάξεις των ερυθρόλευκων επικρατεί αισιοδοξία πως μέχρι το παιχνίδι, θα ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμού τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν απέναντι στην ομάδα της Δερύνειας.

Ο Κωνσταντίνος Μιντίκκης αναμένεται να ανεβάσει ρυθμό εντός της εβδομάδας, ενώ οι τραυματισμοί των Έλιο Ρόκα, Νταβίντ Μανογιάν και Άντερσον Κορέια, δεν εμπνέουν ανησυχία. Όπως μας ειπώθηκε, έμειναν εκτός προπονήσεων και φιλικού για προληπτικούς λόγους. Έτσι, εκτός απροόπτου, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θα έχει πολλές επιλογές για τον καταρτισμό της ενδεκάδας, κάτι σημαντικό πριν από ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ