aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο γαλλικό κλειδί καθάρισε για την Ατλέτικο Μαδρίτης

Το γαλλικό κλειδί καθάρισε για την Ατλέτικο Μαδρίτης

Δεν είναι μία απλή μεταγραφή, αλλά το πιο ακριβό απόκτημα στην ιστορία της Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «ροχιμπλάνκος» έδωσαν το καλοκαίρι πάνω από 70 εκατομμύρια για τον Τόμας Λεμάρ, κάποια στιγμή θα πρέπει να αρχίσει να αποδίδει κι αυτός.

Ο Γάλλος μέσος έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με την φανέλα της Ατλέτικο και με δύο προσωπικά γκολ την οδήγησε στην νίκη με 0-2 στην έδρα της Χετάφε.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν και πάλι διστακτική και χρειάστηκε μία οβίδα του Λεμάρ στο 14ο λεπτό (η μπάλα χτύπησε πρώτα στο δοκάρι και μετά στην πλάτη του Σορια) για να κάνει το 0-1 και να απλοποιήσει τα πράγματα.

Ωατόσο, το γκολ αυτό δεν έλυσε τα πόδια «ροχιμπλάνκος», που δεν ξεμύτισαν από το μισό γήπεδο, μέχρι να βρουν το δεύτερο γκολ που ήρθε ξανά από τον Γάλλο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας και αφού πέρασε τον Σορία έκανε το 0-2 (60’).

Η αποβολή του Αντούνες (67’) έβαλε τίτλους τέλους στην αναμέτρηση, με την Ατλέτικο να ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι και να απειλεί και με τρίτο γκολ, όταν ο Ντιέγκο Κόστα (76’) και ο Γκριεζμάν (86’, 90’) αστόχησαν σε κλασικές ευκαιρίες για να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της Ατλέτικο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ