aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο φρεσκάρισμα και η επιστροφή του Κίνγκσλι Ονουέγκμπου

Το φρεσκάρισμα και η επιστροφή του Κίνγκσλι Ονουέγκμπου

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας, μετά το διήμερο ρεπό που τους παραχωρήθηκε από τον Σάββα Πουρσαϊτίδη. Απών ήταν ο Κίνγκσλι Ονουέγκμπου, ο οποίος εξασφάλισε άδεια για ολιγοήμερη επίσκεψη στη Νιγηρία. Σήμερα, όμως, αναμένεται να επιστρέψει και μάλιστα, αν προλάβει θα λάβει μέρος και στην προπόνηση.

Ούτως ή άλλως, ο Ελλαδίτης προπονητής θέλει να αξιοποιήσει την τρέχουσα εβδομάδα για να αποφορτιστούν οι ποδοσφαιριστές, γι’ αυτό και ο ρυθμός δεν θα ανέβει ώς την Κυριακή που θα δοθεί νέο ρεπό. Επομένως, με τους παίκτες πιο φρέσκους, θα αρχίσει από εβδομάδας η προετοιμασία για το δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΛ, που θα διεξαχθεί στο «Αμμόχωστος» την Κυριακή 25 Νοεμβρίου για τη 10η αγωνιστική.

Άλλη μία αναμέτρηση δηλαδή, απέναντι σε δυνατή αντίπαλο των υψηλών δωμάτων της βαθμολογίας, μετά την ήττα από την Ανόρθωση (0-1) στην 9η αγωνιστική. Ώς τότε υπολογίζεται από τους ερυθρόλευκους ότι ο Τσαρλς Ελουντού θα τεθεί στη διάθεση του Πουρσαϊτίδη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ