aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο «φωνάζει» ο Ντόσα Ζούνιορ

Το «φωνάζει» ο Ντόσα Ζούνιορ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Είναι πανέτοιμος και το δείχνει ο Ντόσα Ζούνιορ. Πήρε και πάλι χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της ΑΕΛ με την Καρμιώτισσα, άνοιξε το σκορ στη νίκη με 5-1 και γενικά έδειξε πως με την πρώτη ευκαιρία θα πάρει φανέλα βασικού και στο πρωτάθλημα. Είναι σίγουρο πως θέλει να βρει τον παλιό καλό εαυτό του, να αποδείξει πως έχει ακόμη πολλά να δώσει στην ομάδα της Λεμεσού. Βρίσκεται στον σωστό δρόμο και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι σύντομα θα είναι σε θέση να δώσει υπερπολύτιμες βοήθειες σε επίσημο ματς.

Προς το παρόν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, Λαφράνς-Α. Τεϊσέιρα, πάει πολύ καλά. Και επειδή τις πιο πολλές φορές γίνεται λόγος για τον Λαφράνς και την πολύ καλή του απόδοση, είναι σωστό να λεχθεί πως και ο Αντρέ Τεϊσέιρα πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις. Πρόκειται για πολύ υψηλών προδιαγραφών κεντρικό αμυντικό, μόλις στα 24 του χρόνια. Δίπλα από τον πιο έμπειρο Λαφράνς (28 ετών) κάνει μια πολύ καλή σεζόν και όλοι εκφράζονται κολακευτικά για τις εμφανίσεις του.

Οι Φιντέλις-Ρομάν, οι οποίοι αντιμετώπιζαν κάποια προβλήματα το τελευταίο διάστημα, είναι έτοιμοι, οπότε υπολογίζονται από τον προπονητή. Δεν είναι ακόμη έτοιμος ο Βοζίνια, όμως πλησιάζει η μέρα της επιστροφής του. Καλά πάει και ο Αντάμοβιτς, ο οποίος σε ένα δεκαήμερο λογικά θα υπολογίζεται. Αύριο θα δοκιμάσει και ο Λαφράνς που αισθάνεται ακόμη ενοχλήσεις, όμως το πιθανότερο είναι πως δεν θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ θα αρχίσει από αύριο να προετοιμάζει την ομάδα για το ντέρμπι στη Λευκωσία, ποντάροντας και στις επιστροφές των Μπενίτεθ, Ζντραφκόσκι οι οποίοι δεν  αγωνίστηκαν με την Αλκή.

Πέμπτη αγωνιστική στο Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας και .η ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα αναδείχτηκε ισόπαλη στην έδρα της 2-2 με αντίπαλο θα τον Χαλκάνορα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ