aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο «φαβορί» και άλλοι δύο υποψήφιοι για τον πάγκο της Ρεάλ

Το «φαβορί» και άλλοι δύο υποψήφιοι για τον πάγκο της Ρεάλ

Η «βασίλισσα» ηττήθηκε εντός έδρας από τη Λεβάντε και όλα δείχνουν ότι ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας μένει στον πάγκο της μέχρι να… φύγει.

Τα δημοσιεύματα στην Ισπανία αναφέρουν ότι ο Λοπετέγι δεν έχει πια πολύ χρόνο στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ και ήδη αναζητείται ο διάδοχός του, ο οποίος πιθανότατα θα ανακοινωθεί μετά το clasico της επόμενης Κυριακής.

Ποιος θα είναι αυτός; Οι… ιδανικοί θα ήταν ο Γιόακιμ Λεβ ή ο Μαουρίσιο Ποκετίνο, ωστόσο είναι αδύνατο να προσληφθούν τη δεδομένη χρονική στιγμή. Επομένως, οι λύσεις αναζητούνται στους… άνεργους.

O Aντόνιο Κόντε είναι χωρίς δουλειά μετά την αποχώρησή του από την Τσέλσι και ήδη από την περασμένη εβδομάδα στην Ιταλία υποστήριζαν ότι έχει μιλήσει με τον Φλορεντίνο Πέρεθ και θέλει να αναλάβει τους Μαδριλένους. Υπάρχει, επίσης, ο Λοράν Μπλαν, ο οποίος έχει μεγαλύτερο διάστημα απουσίας από τους πάγκους από την ημέρα που έφυγε από την Παρί Σεν Ζερμέν και στα μειονεκτήματα του είναι πως δεν έχει εργαστεί ποτέ μακριά από την πατρίδα του.

Η τρίτη λύση που εξετάζεται είναι αυτή του Σαντιάγο Σολάρι. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είναι προπονητής στην Καστίγια, την δεύτερη ομάδα της Ρεάλ (όπως δηλαδή ήταν και ο Ζινεντίν Ζιντάν όταν ανέλαβε μετά την απομάκρυνση του Ράφα Μπενίτεθ), και δεν αποκλείεται να επιλεγεί ως μεταβατική λύση μέχρι το τέλος της σεζόν.

Δεν αποκλείεται, φυσικά, ο Αργεντινός να συνεχίσει αν τα αποτελέσματα είναι θετικά και αν οι παίκτες δείξουν, όπως έγινε και με τον «Ζιζού», ότι μαζί του αλλάζουν αγωνιστικό πρόσωπο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ